AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Creed II: Efsane Yükseliyor

Tür: Aksiyon, Dram, Spor

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Steven Caple Jr.

Oyuncular: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Dolph Lundgren, Florian Munteanu

2015 yapımı Creed: Efsanenin Doğuşu filminin devamı olan yapımda, Michael B. Jordan’ı bir sonraki büyük mücadelesi için hazırlanan Adonis Creed rolünde göreceğiz. Creed II’de, Sylvester Stallone sert boksör Rocky Balboa rolüne bir kez daha geri dönüyor ve Adonis Creed’in mentorü oluyor. Ancak bu kez hem kişisel hem de profesyonel mücadeleler türlü türlü sorun çıkarmaktadır ve bir sonraki büyük rakibin Rocky IV’ten Ivan Drago’nun oğlu olması ile Rocky efsanesi de kendini gösterecektir.

Replikalar

Tür: Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem, Suç

Yapımı: 2018 – ABD, İngiltere, Çin, Porto Riko

Yönetmen: Jeffrey Nachmanoff

Oyuncular: Keanu Reeves, Alice Eve, John Ortiz, Emily Alyn Lind, Emjay Anthony

Gerilim/bilimkurgu türündeki yapımda nörobilimci William Foster, ailesini bir araba kazasında trajik bir şekilde kaybetmesinin ardından insan bilincini bir bilgisayara aktarmanın eşiğindedir. Ailesini geri döndürmek konusunda için umutsuz olan William, onların vücutlarını da gizlice kopyalayarak klonlar yaratmasına yardım etmesi için bilim adamı dostu Ed Whittle’dan yardım ister. Ancak kısa bir süre sonra, dört aile üyesinden sadece üçünü hayata döndürebileceklerini öğrenip korkunç bir seçimle yüzleşir.

Ralph ve İnternet: Oyunbozan Ralph 2

Tür: Animasyon, Aile, Komedi, Macera

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Rich Moore,  Phil Johnston

Seslendirenler: John C. Reilly,  Sarah Silverman,  Kelly Macdonald,  Kristen Bell,  Mandy Moore

Sevilen karakter Ralph ve Vanellope von Schweetz, Vanellope’nin “Sugar Rush” adlı video oyununu kurtarmak için internetin keşfedilmemiş, engin ve heyecanlı dünyasına dalarlar. Kendilerine yol göstermeleri için internet vatandaşlarına yani nettaşlara bel bağlarlar. Yardım eli uzatanlar arasında, trend yaratan websitesi “BuzzzTube”un yöneticisi olan, Ev-vet ve Kargaşa Yarışı isimli online araba oyununun sıkı sürücüsü Shank vardır. Vanellope, Shank’a o kadar hayranlık duyar ki Ralph tek arkadaşını kaybetmekten oldukça korkar. Ralph ve Vanellope tahmin bile edemeyecekleri kadar büyük bir maceraya atılırlar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like