AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Kuyu

Tür: Korku
Yapımı: 2019 – İrlanda
Yönetmen: Lee Cronin
Oyuncular: James Cosmo, Eoin Macken, Kati Outinen, Eana Kerslake

Sarah, geçmişindeki travmalar kurtulmak amacı ile, oğlu Chris ile birlikte İrlanda kırsalında, sakin bir bölgeye yerleşir. Ancak, Sarah’nın bir çözüm olarak gördüğü bu taşınma daha büyük sorunlara yol açacaktır. Oğlunun ormanda kaybolmasının ardından, çok da güven telkin etmeyen komşularıyla karşılaşması, Sarah’ı daha da büyük bir paranoyaya sürükleyecektir.

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Aksiyon, Komedi
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: F. Gary Gray
Oyuncular: Liam Neeson, Chris Hemsworth, Emma Thompson, Rebecca Ferguson, Tessa Thompson

Yeni Men in Black filminde Will Smith ve Tommy Lee Jones yer almayacak. Chris Hemsworth (Ajan H) ve Tessa Thompson (Ajan M), uzaylılarla mücadele eden ikili olacak.

Oyuncak Hikayesi 4

Tür: Animasyon, Komedi, Macera
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Josh Cooley
Oyuncular: Tom Hanks, Joan Cusask, Tim Allen, Patricia Arquette, Bonnie Hunt

Pixar Animasyon Stüdyosu’nun dünyanın ilk bilgisayar animasyonu “Oyuncak Hikayesi” filminden yaklaşık 20 yıl sonra “Oyuncak Hkayesi 4” ile birlikte izleyiciler,  Disney•Pixar’ın bu çok sevilen, ikonik karakterleriyle tekrar buluşuyor.
“Oyuncak Hikayesi” ve “Oyuncak Hikayesi 2” filmlerinin yönetmeni John Lassater; Woody, Buzz Işıkyılı ve diğer tüm oyuncakların hayatlarındaki yeni bir sayfayı açan filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Filmin senaryosu, üç Oyuncak Hikayesi filminin de yazarları olan Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter ve  Lee Unkrich tarafından yazılıyor.
Filmin 21 Haziran 2019 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Filmin hayranlarının yaptığı bir fragmanı izlemektesiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like