Güzelbahçe’de Tiyatro Zamanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 37.’si düzenlenen ‘Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri’, 8-28 Mart 2019 tarihleri arasında “Sahneİzmir” sloganıyla izleyiciyle buluşuyor. 130 oyunun
sahneleneceği Tiyatro Günleri kapsamında 21 gün sürecek tiyatro şenliğinin bir diğer ayağı da Güzelbahçe’de yapılacak tiyatro oyunları ile devam edecek.

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyunlar arasında Güzelbahçe Belediye Tiyatro’sunun da iki oyunu sahnelenecek. 22 Mart Cuma günü ‘Neşe Dolu Bir Masal’, 24 Mart Pazar günü ‘Herkes Tek Başına Ölür’, 26 Mart Salı günü, ‘Herkes İçin adalet’ oyunları sahnelenecek. Bunun yanı sıra ‘27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ kapsamında Güzelbahçe Belediye Tiyatro oyuncuları da sahne alacak. 27 Mart-9 Nisan tarihlerinde ‘Hayvan Çiftliği’, 5-12 Nisan tarihlerindeyse ‘Amca Size İnsan Diyebilir miyim? oyunları sahne alacak.

Oyunlar ücretsiz olarak izlenebilecek. Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ Kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz tiyatrocularla her yıl belirli zamanlarda oyunlar sergiliyoruz. Çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere üç farklı kategori de Tiyatro topluluğumuz var. İşinde başarılı bir tiyatro eğitmenimiz ile birlikte küçük bütçelerle çok güzel oyunlar ortaya koyuyoruz. Sanat severleri bu güzel etkinliklere bekliyoruz’ dedi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like