90’lar Resmi Geçidi: 90’larca!

‘90’lı yılların şarkılarını ‘90’larda doğmuş gençlerin seslendirdiği 90’larca Şov, Mask Live Pera’da ilk kez izleyici karşısına çıktı.
Mekânı tıka basa dolduran izleyiciler karşısında performans sergileyen 90’lılar, yerli yabancı birçok şarkıyı seslendirdi. Şovun sürprizlerinden biri de ‘90’ların unutulmaz televizyon şovu Tutti Frutti’nin şarkısı oldu. Tutti Frutti kızlarının dansı 90’LARCA Şov’da erkek oyuncular tarafından canlandırıldı. Dans izleyiciler, tarafından dakikalarca alkışlandı.

Ruhsar, Çılgın Bediş, Friends, sanal bebekler, Furby, 900’lü hatlar, Mehmet Ali Erbil’in Değiştir yarışması, Tarkan, Yonca Evcimik, Back Street Boys ve Destiny’s Child gibi ‘90’lar ikonlarının konu edildiği şov büyük beğeni topladı.

Yavuz Hakan Tok tarafından kaleme alınan 90’larca Şov’un yapımcı ve yönetmeni Süheyl Atay, “Bu şovu gençlere emanet etmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımıza bu gece bir kez daha inandım,” diyerek duygularını ifade etti.

Geceye basından birçok isim de eşlik ederken, 90’lı yılları özleyen müzikseverler unutulmaz şarkılara hep birlikte eşlik etti.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...
ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLERİN HEM ÜRETİMİ HEM SATIŞI DESTEKLENMELİ WINDBABA STRATEJİK ÇÖZÜM ORTAĞI BY DANIŞMANLIK KURUCUSU BÜLENT YÜCE: “2020’DE SATILAN…