“Ege Üniversitesi 40. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği” bugün başlıyor

Ege Üniversitesi 40. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği bugün başlıyor.  Ege Üniversitesi tarafından bu yıl 40. kez organize edilen şenlikleri, 24-25-26 Nisan 2019 tarihlerinde öğrencilere eğlenceyi yaşatacak. EÜ 40. Kültür Sanat ve Spor Şenliği kapsamında spor aktiviteleri, yarışmalar, gösteriler ve birbirinden ünlü isimleri Egeli gençlerle buluşturacak. Şölen alanında gerçekleştirilecek olan şenlik programı, okul topluluklarının katılımıyla da öğrencilere yönelik oyunlar,  yarışmalar ve gösteriler şenlik tarihleri boyunca devam edecek. Üç gün sınırsız etkinliklere ev sahipliği yapacak olan şenlikte çeşitli konserler ve stantlar da olacak.

Şenlik ateşinin yakılması ve kortej yürüyüşü ile başlayacak olan Ege Üniversitesi 40.  Kültür, Sanat ve Spor Şenliği, Ege Üniversitesi Kampüsü Şelale Arkası Konser Alanı ve EÜ 55 Kampüs Tören Şölen Alanı’nda ve çevresinde gerçekleştirilecek. Konser ve çeşitli etkinliklerle üniversiteyi adeta bir festival alanına dönüştürecek olan Ege Üniversitesi 40.  Kültür, Sanat ve Spor Şenliği, Türkiye’nin popüler sanatçılarını da şenlik tarihleri boyunca ağırlayacak. Konser saatine kadar oldukça renkli sahnelere şahit olunacak şenlik alanı, amatör sanatçılar tarafından verilecek olan konserler, tiyatro oyunları, performanslar ve çok çeşitli sosyal etkinlikleri de öğrencilerle buluşturacak.

Bugün saat 20.00’de TheRoctors Konseri ile açılış yapacak program Kurtalan Ekspress sahnesiyle devam edecek. Şenliğin devamında, 25 Nisan Perşembe günü ise Emre Aydın, öğrencilerle, vereceği konser eşliğinde buluşacak. Şenlik Programı Aydok Moralıoğlu konseri ile sona erecek.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like