AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Kuklalı Köşk

Tür: Aile, Komedi

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: –

Oyuncular: Kadir Çöpdemir, Serkan Şengül, Ali Uyandıran

Filmde bir köşkü soymak isteyen iki hırsızın başına gelenler anlatılıyor. Bir köşkte yaşayan Müşfik Amca’nın evde olmadığı bir gece köşke girmek isteyen iki hırsız, köşkte beklemedikleri bir sürprizle karşılaşır. Evdeki kuklaların evi savunduğunu gören hırsızlar, bu sefer de daha çok para edeceklerini düşünerek kuklaların peşine düşerler. Ancak bu, sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

Avengers: Endgame

Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: Anthony Russo,  Joe Russo

Oyuncular: Robert Downey Jr, Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Brie Larson

Thanos’un (Josh Brolin) Sonsuzluk Eldiveni’ni ele geçirmesi ve kendi Dünya dengesini kurması nedeniyle süperkahramanlar dahil dünyanın yarısı küle dönüşmüştü. Geriye kalan ve yas tutan Yenilmezler’in as kadrosu Black Widow (Scarlett Johansson), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth) ve Iron Man’e (Robert Downey Jr.) kuantum bölgesinden gelerek aralarına katılan Ant-Man (Paul Rudd) umut ışığı olacak. İntikam için güçlerini toplayıp son kez savaşacak olan ekibin mücadelesini ve fedakarlıklarını izleyeceğiz Avengers: Endgame filmi, 26 Nisan 2019’da vizyona giriyor.

Suikastçı

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen:  David A. Armstrong

Oyuncular: Peter Stormare, Justin Chatwin, Yancy Butler, Elizabeth Anweis, Mark Thomspon

Çaylak bir dedektif, ölmüş ölü bir polisin oğlu, hayalet gibi bir suikastçının gözetimi altındayken ilk büyük vakasını çözmek için çalışır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like