Mövenpick Çikolataları ile Bayram sohbetlerinizi tatlandırın.

En güzel ev yapımı çikolatalar, pastalar, nefis kurabiyeler… Bu bayram, tatlı ve tuzlu tüm aradıklarınız Mövenpick Hotel Izmir’in giriş katındaki, İzmir’in en tatlı mekanı Swiss Cake’de.

Swiss Cake’de biz çikolatalarımızı İsviçre’den getirdiğimiz ithal kuvertür ile kendi mutfağımızda yapıyor ve sizlere sunuyoruz. Herkesi mutlu edecek ve bayram ziyaretlerinize fark katacak çok özel lezzetler, bu bayram da favoriniz olacak. Mövenpick Hotel Izmir’in pastane şefinin yaratıcılığı ile ortaya çıkan benzersiz tatlar, şık sunumlarıyla Swiss Cake’de sizleri bekliyor.

Swiss Cake’in sunduğu çikolataların yanı sıra, özel tarifli, ev yapımı pasta, kek ve kurabiye çeşitleri ve tadı dünyaca ünlü % 100 doğal malzemelerle hazırlanmış Mövenpick Dondurmaları İzmir’de sadece Swiss Cake’de satışa sunuluyor.

Swiss Cake haftanın her günü 10:00 – 20:00 saatleri arasında hizmetinizde. Detaylı bilgi için lütfen 488 14 32’yi arayınız.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

İzmir için tasarladılar

İzmir’de tasarım eğitimi alan üniversite öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu Fabrikasyon Laboratuvarı’nda çevre sorunlarına karşı doğa esaslı çözümler üretti.…