AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Aykut Enişte

Tür: Aile, Komedi
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Onur Bilgetay
Oyuncular: Ali Erkazan, Melis Babadağ, Güven Hokma, Ege Kökenli, Cem Gelinoğlu

Aile özlemi çeken ve yalnızlıktan bunalmış olan Aykut, evlenip yuva kurmak istemektedir. Sevgilisi Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeyi planlayan Aykut’u hiç ummadığı bir durum beklemektedir. Düğüne bir hafta kala tüm birikimini çaldıran Aykut, bir ailenin damadı olma hayali kurarken; bir anda iki ailenin birden damadı olma yoluna girer. İki aile arasında kalan Aykut, bu karmaşanın içinden nasıl çıkacaktır?

Aladdin

Tür: Aile, Fantastik, Macera
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Guy Ritchie
Oyuncular: Will Smith, Mena Massound, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban

Disney’in sevilen hikayelerinden olan Aladdin, ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie’nin yönetmenliğinde live-action olarak tekrar çekiliyor. Filmde Aladdin’in sihirli lambasının cini Genie’ye ünlü aktör Will Smith hayat verecek. 
Film, Agrabah pazarlarından yiyecek çalarak geçinmesine rağmen altın gibi bir kalbi olan Aladdin’in hayatını konu alıyor. Aladdin’in hayatı Harikalar Mağarası’nda bulduğu sihirli lamba ve 3 dileğini gerçekleştirecek lamba cini ile tamamen değişir! Aladdin’in, babası tarafından başka biriyle evlendirilmeye zorlanan Prenses Jasmine’e kavuşmaya çalışacağı eğlenceli macerasını izleyeceğiz.

Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon

Tür: Animasyon, Komedi, Macera
Yapımı: 2017 – Kanada
Yönetmen: Nancy Florence Savard,  Pierre Greco
Oyuncular: Guillaume Lemay-Thivierge, Sylvie Moreau, Rachid Badouri, Stephane Crete, Lise Castonguay

Acemi bir dedektif olan Nelly Maloye ile üniversitede Antropoloji bölümünde asistan olan Simon Picard ile yolları kesişir. Sezgilerine güvenen ama oldukça dağınık bir çalışma stiline sahip olan Nelly ile saplantı Simon Abominable Snowman’ın varlığını kanıtlamaya çalışmaktadır. Bu hedefe ulaşmak için Simon, kayıp bir kaşifin kodlanmış günlüğüne güvenir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like