AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Aladdin

Tür: Aile, Fantastik, Macera
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Guy Ritchie
Oyuncular: Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban

Disney’in sevilen hikayelerinden olan Aladdin, ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie’nin yönetmenliğinde live-action olarak tekrar çekiliyor. Filmde Aladdin’in sihirli lambasının cini Genie’ye ünlü aktör Will Smith hayat verecek. 
Film, Agrabah pazarlarından yiyecek çalarak geçinmesine rağmen altın gibi bir kalbi olan Aladdin’in hayatını konu alıyor. Aladdin’in hayatı Harikalar Mağarası’nda bulduğu sihirli lamba ve 3 dileğini gerçekleştirecek lamba cini ile tamamen değişir! Aladdin’in, babası tarafından başka biriyle evlendirilmeye zorlanan Prenses Jasmine’e kavuşmaya çalışacağı eğlenceli macerasını izleyeceğiz.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2

Tür: Animasyon, Aile, Komedi, Macera
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Chris Renaud
Oyuncular: Harrison Ford, Lake Bell, Kevin Hart, Eric Stonestreet, Albert Brooks

“Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2”de ekibe yeni katılan üyelerle macera büyümeye devam ediyor. Köpekler için hiç de kolay olmayan şehir hayatından etkilenen kahramanlarımız, davranışsal sorunlar yaşamaya başlar. Köpek davranış uzmanının onların doğayla yaşamasını ve özlerine dönmelerini tavsiye etmesi üzerine, Max (Patton Oswalt) kendisini bir çiftlikte tanıştığı Rooster’ın (Harrison Ford) da yardımıyla “köpek olmayı” öğrenirken bulur!

X-Men: Dark Phoenix

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Simon Kinberg
Oyuncular: Sophie Turner, James McAvoy, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender

Bir görev sırasında gizemli bir güce maruz kalarak ölümden dönen Jean Grey, yani Phoenix (Sophie Turner) bu olayın hemen ardından çok daha büyük bir güce sahip olur. Ancak bu gücün kontrolü de aynı şekilde zordur. Phoenix kontrolden çıkıp etrafındakilere zarar vermeye başladıkça, X-Men ekibinin diğer üyeleri hem arkadaşlarını kurtarmak, hem de onun gücünü kötü amaçlar için kullanmak isteyenleri engellemek için mücadele verecektir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like