Teraslarda yaz havası

Havalar biraz ısındığında, açık havada yaşama isteğine karşı koyamaz oluyoruz. Özellikle şehir yaşamı içerisinde bahçesi olmayan evlerin kurtarıcısı haline gelen teras ve balkonlarda birkaç küçük dokunuşla cıvıl cıvıl yaşam alanları yaratmak mümkün… Küçük mobilyalar, çiçekler, aksesuarlar, kilimler, dekoratif masa ya da sevimli minderler kullanarak balkonunuza farklı bir hava katabilirsiniz. 

Renklerle yaz ruhu… 

Seçeceğiniz parlak yaz renklerini dekorasyondan sofraya istediğiniz her üründe kullanmanız ferah ve enerjik bir tarz yaratacaktır. Örneğin yaz meyveleri sofra düzenlemelerinize ilham verebilir; meyveli sofra takımları, renkli limonata şişeleri, rengârenk servisler, peçeteler… 

Limonata bardağı: Karaca

Yemek tabağı: Fea.com.tr

Kase: Fea.com.tr

Karpuz tuzluk seti: Tantitoni

Rengârenk yastıklar

Dinlenme köşelerinizde enerjik renkleriyle canlandıran yastıklardan kullanın. 

Ürün açıklaması: Koçtaş

Kilimle balkona farklı bir hava katın 

Balkonunuzda kullanacağınız dokuma bir kilim ortama farklı bir hava katacaktır. 

Ürün açıklaması: Koçtaş

Aydınlatın

Balkonun aydınlatması çok önemli… Gün ışığı aydınlatmalarla çeşitli figürlerdeki solar lambalar ile loş akşamlar yaratın. 

Ürün açıklaması: İkea

Daha çok çiçek

Çok sayıda çiçek, yaz balkonlarının olmazsa olmazı. Toprak saksılar doğal bir bahçe etkisi verirken, balkon kenarı ve asılabilir saksılar da işinizi kolaylaştırıyor. 

Eskileri kullanın

Kullanmadığınız çaydanlıklar çok güzel birer saksıya dönüşebilir. Sardunyalarla uyumu ise göz ardı edilemez oluyor.

Meyveler de dekorasyon objesi olabilir

Elma, limon gibi meyveler özellikle de balkabağı dekorasyonda tamamlayıcı objeler olabilir. Güzel bir servis tabağında ya da küçük ahşap kasalarda çiçek saksılarınızın yanına çok yakışacaklar. 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like