AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Kaçış Planı 3

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: John Herzfeld

Oyuncular: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Malese Jow, Harry Shum Jr., Jeff Chase

Güvenlik uzmanı Ray Breslin, Hong Kong’un en zengin iş adamının kaçırılan kızını kurtarmak üzere görevlendirilir. Ancak Ray’in kız arkadaşı da aynı kişiler tarafından kaçırılınca işler değişir. Tüm bunların arkasında, Ray’in eski iş ortağının oğlu vardır. Bu gözü dönmüş adamın aklında tek bir şey vardır: İntikam. Acaba Ray, zamana karşı yarışarak tutsakları bu adamın elinden kurtarabilecek mi?

Tolkien

Tür: Biyografi, Dram

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: Dome Karukoski

Oyuncular: Nicholas Hoult, Lily Collins, Pam Ferris, Craig Roberts, Derek Jacobi

J.R.R. Tolkien’ın hayatını konu alan film, yazarın yetim kaldığı çocukluk döneminden başlayarak, hayatının ilerleyen dönemlerini de anlatıyor. Fim, I. Dünya Savaşı döneminde yazarın yaşadıklarından tutun ki, aşkı ve arkadaşlıkları dahil olmak üzere birçok detaya yer veriyor. Tolkien’e daha fazla yakınlaşma şansını izleyiciye yaşatacak olan filmde, yazarın başyapıtlarını yaratırken hayatından kattığı izleri de anlama fırsatı bulacağız.

Örümcek Adam: Evden Uzakta

Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: Jon Watts 

Oyuncular: Tom Holland, Zendaya Coleman, Michael Keaton, Marisa Tomei, Jacob Bataillon

Örümcek Adam: Evden Uzakta, Marvel Sinematik Evreninde geçen ikinci Örümcek Adam filmi. Filmde Avengers: Endgame sonrası yaşadığı kayata adapte olmaya çalışan Peter Parker, bir yandan da özel hayatı ve süper kahraman kimliği arasında bir denge kurmaya çalışıyor. Örümcek Adam olarak yaşadığı hayattan bir süre uzaklaşmak için Avrupa’ya bir okul gezisine katılan Peter’ın peşini ”Örümcek Adam Sorumlulukları” o kadar da kolay bırakmayacaktır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like