AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

The Hummingbird Project

Tür: Dram
Yapımı: 2018 – Kanada
Yönetmen: Kim Nguyen
Oyuncular: Alexander Skarsgard, Jesse Eisenberg, Salma Hayek, Michael Mando, Johan Heldenbergh

Büyük paralarla oynanan yüksek alım satım oyununu oynayan iki kuzen Vincent ve Anton, milyoner olma hayali kurmaktadır. Kansas’tan New Jersey’e uzanan bir fiber optik kablo döşemek isterler fakat hiçbir şey onlar için kolay olmayacaktır. Ekibin beyni Anton ve kurnazı Vincent, birbirlerinin etrafındaki herkesi kırılma noktalarına getirirken; güçlü ve kendi çıkarları için insanları kullanan ve aynı zamanda eski patronları olan tacir Eva ise onları yenmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Koruyucu

Tür: Aksiyon
Yapımı: 2018 – Fransa
Yönetmen: Julien Leclercq
Oyuncular: Jean-Claude Van Damme, Dimitri Vegas, Kevin Janssens, Sam Louwyck, Sveva Alviti

Filmde 50’li yaşlara gelmiş bir bar fedaisi olan Lukas’ın (Jean-Claude Van Damme) 8 yaşındaki kızını büyütürken yaşadığı zorluklar ele alınıyor. Bir karmaşa sonucu hapis cezası alan Lukas, kızının velayetini ve kendi özgürlüğünü geri kazanmak için polis ile bir anlaşma yapmak zorunda kalır.

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs and Shaw

Tür: Aksiyon
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: David Leitch
Oyuncular: Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby, Idris Elba, Eddie Marsan

Kanunsuz bir kaçak olan Shaw, sadık kanun adamı olan Hobbs’a suikast girişiminde bulunduğu için hapse girmiştir. Görünürde hiç ortak noktası olmayan ve birbirine zıt iki adam da kendi katı ahlak kurallarıyla çalışır ve bunu kabul etmeleri başlarına bela açacaksa bile birbirlerine saygı duyarlar. Birbirlerine güvenmeseler bile insanlığı sonsuza dek değiştirebilecek biyolojik bir tehdidti durdurmak için birlikte çalışmaktan başka seçenekleri yoktur.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like