AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Joker

Tür: Dram, Gerilim, Suç
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen:  Todd Phillips
Oyuncular: Joaquin Phoenix, Alec Baldwin, Zazie Beetz, Josh Pais, Frances Conroy

Başarısız olmuş bir komedyenin akli dengesi bozulur ve gözü dönmüş bir katile dönüşür. 2019 yapımı Todd Phillips filminde Joker’i Joaquin Phoenix canlandırıyor.

Kral Şakir Korsanlar Diyarı

Tür: Komedi, Animasyon
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Berk Tokay, Haluk Can Dizdaroğlu

Kral Şakir Oyun Zamanı’nın devamı niteliğinde olan film Bermuda Şeytan Üçgeni’nde gizemli bir küreye hapsolan Kral Şakir ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Tarih öncesinden gelen dev bir yaratık, okyanusun derinliklerinden çıkar ve korku salmaya başlar. Onu yenmek için gerekli olan şey ise altın bir savaş topudur. Kral Şakir ve ailesi bu topu bulmak için yola çıkarlar ancak bu umdukları kadar kolay olmayacaktır.

Hareket Sekiz

Tür: Komedi, Aksiyon
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu
Oyuncular: Ali Sunal, Onur Atilla, Devrim Yakut, Gürgen Öz, Bihter Dinçel

Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşün üç polis, Rus mafyasını alt etmeyi başarabilecek midir? Yönetmen koltuğunda Ali Yorgancıoğlu’nun oturduğu, senaryosunu ise Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı “Hareket Sekiz” filminin oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Onur Atilla, Devrim Yakut, Gürgen Öz, Bihter Dinçel, Sarp Bozkurt, Hakan Bilgin, Hande Katipoğlu, Aykut Taşkın gibi isimler yer alıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like