Annem filmine mendilsiz gitmeyin!

Annem filmine vizyona girmeden önce İstanbul Kanyon Cinemaximum’da yapılan galasına gittim. Film hakkında iki kelam etmeden önce özellikle uyarmak isterim, aman ha sakın mendilsiz gitmeyin!
Başrollerinde Sumru Yavrucuk, Tuna Orhan, Özge Gürel ve Sercan Badur’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu filmi izlerken büyük duygu yoğunluğu yaşayacağınızı kesin garanti ediyorum.

Mustafa Kotan’ın filmdeki yönetmeliğini çok iyi buldum. Filmin hikâyesini heyecanı kaçmasın diye çok anlatmak istemiyorum ama klasik bir hikâyenin üstün oyunculuk gücü ile başarılı bir şekilde harmanlanmasından oluşuyor.
Bu filme anne babalar mutlaka yanınıza çocuklarınızı da alarak gidin!
Aile kavramı, aile içi ilişkiler, yapılan yanlışlar ve daha’sını içinde barındıran filmde mutlaka kendi hayatlarınızdan ve yaptığınız yanlışlardan bir parçayı bulmanız muhtemel.
Sumru Yavrukcuk usta sanatçı sıfatına layık bir oyuncu, gerçekten çok büyük oynuyor. Özellikle ağır dram barındıran ama araya komedi unsurlarının da montelendiği filmde o kadar gerçek bir Anadolu kadınını canlandırıyor ki bayıldım. Aslında film birazda kadınların ne kadar güçlü ve fedakâr varlıklar olduğunun da altını çiziyor bir kadın isterse dünyayı değiştirebilir kısaca özeti bu.
Ve filmin finali, o zamana kadar tuttuğunuz tüm duyguların çağlayan gibi coştuğu an! Fondan Candan Erçetin’in “Annem” şarkısı ve koltuklarda hıçkıra hıçkıra ağlayan konuklar… Uzun süredir bir filmde ağlamamıştım en son “Unutursam Fısılda “ aynı duygu yoğunluğunu yaşamıştım şansa bakın ki o filmde beni oyunculuğu ile etkileyen canım ablam Işıl Yücesoy’la Annem filmini izlemek daha da büyük bir mutluluktu.
Emeği geçenlere selam olsun.

İyi ki varsın Nilüfer

2 Yıl aradan sonra yine bir Nilüfer konserine gittim. Tuzla Arena’da izlediğim Nilüfer Vadi Açıkhava’da daha da bir muhteşemleşmiş.

Önce belirtmeliyim yıllar geriye işliyor Nilüfer’de de
Gayet fit ve enerjik görsellerle desteklenmiş bir konser izledim.
Özellikle tıpkı ilk konserine çıkarmış gibi yaşadığı o sahne heyecanı beni gerçekten etkiledi çünkü yıllarını müziğe vermiş ve halk tarafından star sıfatını adının yanına iliştirmiş bir ismin sahneye çıkarken heyecan duyması işine ve dinleyicilerine verdiği önemi gösteriyor. Malum şu zamanlarda 2 şarkı ile ben oldum diyerek havalanan sağa sola sataşanların doluştuğu bir müzik piyasasında elit ve kaliteli isimlerin sevenlerine olan saygı ve sevgisini takdir ediyorum.
1972 yılında ilk 45’liği “Kalbim Bir Pusula” ile başlayan tam 47 yıldır bir gram eksilmeden sürdürdüğü müzikteki başarısını zevkle takip ettiğim Nilüfer hem iş hem de özel hayatında gayet düzgün bir ivme ile ilerleme başarısı göstermiş ender isimlerden.
Ve o Nilüfer’in Vadi Açıkhava’da izlemek doyumsuz bir keyifti. Konser tüm müzik hayatının aslında bir film şeridi gibi seyirciye yansımasıydı. O unutulmaz ve artık Nilüfer ile özdeşleşmiş Kayahan şarkılarını dinlemek ve Kayahan’a olan saygı ve sevgisini riyasız bir şekilde dile getirmesi iyi ve kötü günlerini yad etmesi ve sonunda onu çok özlediğini tekrar tekrar söylemesi ciddi anlamda beni duygulandırdı.

Selim akar bu işi biliyor

Selim Akar kim derseniz o sanat ve eğlence dünyasının en iyi marka danışmanlarından biri. Bazen öyle işler yapıyor ki inanamıyor insan.

Yıllarca şeklinde şemailinde en ufak bir değişikliğe gitmeyen bazı ünlü isimlerle yaptığı çalışmaları hayranlıkla takip ediyorum. Yıllardır aynı kalıpta olan ve ikna edilmesi hayli zor isimlere öyle ilginç fark yaratan konseptlerle karşımıza çıkartıyor ki “helal olsun” diyor insan.
Şimdilerde marka danışmanlığının yanında fotoğrafçı kimliği ile karşımıza çıktı. New York Fashion Week’te Rufat İsmayil’ın defilesinde podyuma çıkan Ayşe Hatun Önal ile birlikte New York’ta özel bir çalışma yapan Selim Akar yakaladığı pozlarla bu işinde altından başarı ile kalktı.

Peri masalı’nı bozmayın

6 Aylık aşk hikâyesi “Peri Masalı” tadında bir sonla noktalandı ve sevgili Ziynet Sali ile Erkan Erzurumlu dünya evine girdi.
Ziynet Sali memleketi olan KKTC’de aile ve yakın dostlarının katıldığı bir düğün ile konserlerinde aynı sahneyi paylaştığı gitaristi Erkan Erzurumlu ile bir hayatı paylaşmak için evet dedi.

Ziynet Sali’nin evlilik haberi magazin basınına düştüğü andan itibaren sosyal medya çarkının dişlileri çalışmaya başladı malum hiç eksik kalmazlar bir yerden.
Hemen Ziynet ve eşinin arasındaki yaş farkından başlayıp taaaaa gelinliğine kadar uzanan bir fesatlık zincirinin halkalarını tek tek birbirine geçirdiler.
Ya arkadaş bir günde güzel bir olay karşısında azıcık pozitif olun “Hayırlı Olsun” diyin vallahi billahi diliniz aşınmaz.
Onlar çok mutlu, onlar birbirlerini seviyor. Ziynet’in Harbiye konserine gittiğimde sahnede birbirine âşık iki mutlu insan gördüm, gözleri cıvıl cıvıldı. Ortak olun artık güzel şeylere iyi enerjiler yayın! Sen iyi düşün başkaları için dönsün gelsin sana da iyilik.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like