Norm Holding sanata desteğini devam ettiriyor

Özgünbaskı resim sergisi Norm Sanat Galerisi’nde

Norm Holding desteğiyle Meryem Veziroğlu Berksoy’un sanatsal dokunuşlarıyla tamamı özgünbaskılardan oluşan resim sergisi, Norm Sanat Galerisi’nde açıldı. Serginin açılışına Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal ve Çiğli Kaymakamı Kaya Çıtak katıldı. Matematik öğretmenliğinden emekli olduktan sonra içindeki sanat aşkını Nedim Uysal sayesinde resme aktardığını dile getiren Meryem Veziroğlu Berksoy, sergide toplam 72 adet eserin olduğunu belirtti. 12 yıldır sanatsal faaliyetler içinde olduğunu ifade eden Berksoy, “Vinol, siyah-beyaz renkli baskılardan oluşan sergimizde mono baskılar ve renkli kolaj çalışmaları da yer almaktadır. Norm Sanat Galerisi’nde Gülperi Çelik Yıldız’dan desen çalışmaları ve Gültekin Yıldız’dan özgünbaskı dersleri aldım. Eserlerimi oluştururken tamamen hayal gücümü kullanıyorum ve hayal gücümü sanata yansıtmaya çalışıyorum” dedi.

“Her zaman sanata destek”

Meryem Veziroğlu Berksoy Özgünbaskı Resim Sergisi açılışına katılan Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal, holding olarak her zaman sanata ve sanatçılara destek olacaklarını vurguladı. Toplumsal ilerlemenin sadece sanatla olabileceğini vurgulayan Nedim Uysal, “Norm Sanat Galerisi’nde böyle güzel bir sergi açmak bizler için onur verici. Her zaman sanatın aydınlık yüzünü halkımızla buluşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Reddedilme korkusu

Amerika’da bir üniversitede yapılan geniş çaplı bir araştırmaya göre ‘Reddedilmek’, ölümden bile daha çok korkulan ve baskısını hissettiğimiz…