KOKTEYLLER SINIR TANIMIYOR! SINIRSIZ BİR DENEYİM: KOKTEYLLER İZMİR’DE!

İzmir Cocktail Festival 18.04.2020 – İzmir Arena 
Kokteyllerin sınırsız dünyasını daha yakından tanımak ve yepyeni lezzetleri deneyimlemek isteyen kokteyl meraklıları, 18 Nisan’da İzmir Cocktail Festival’de eşsiz bir yolculuğa çıkıyor. 

Profun Creative Events tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen İzmir Cocktail Festival; birbirinden başarılı miksolojistler, mekan standları, dopdolu festival sahnesi, sıradışı butikleri ve daha fazlası ile katılımcıları ağırlayacak.

Taptaze meyveler, özel yapım şuruplar ve alkollü/alkolsüz içecekler ile hazırlanan klasik kokteyllerin yanı sıra imza kokteylleri de katılımcılarına sunacak olan festivalde, ferah bir gün ve eğlenceli anlar yaşanacak.  

Baharın gelişini kokteyllerin rengarenk dünyası ile karşılayacak olan İzmirliler, unutulmaz bir gastronomik yolculuğu son dönemin ses getiren isimlerinin festival sahnesindeki performansları ile taçlandıracak.

Herkesin damak zevkine uygun sayısız kokteyl seçenekleri ile İzmir Arena’da gerçekleşecek olan İzmir Cocktail Festival, öğlen saatlerinde başlayıp gün bitene kadar devam edecek.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like