Harvena ve Edra’dan Büyük Patlama

İzmir Alsancak İtalyan Sokağı’nda açtıkları mağaza ile markalaşma sürecini sürdüren Korudağ Zeytin Çiftliği, Çandarlı Körfezi Zeytindağ Bölgesi’nde atıl bir araziyi rehabilite ederek 20 bin zeytin ağacı dikimi gerçekleştirdiği toplam 500 dönümlük bir zeytin çiftliğine sahip. Korudağ Zeytin Çiftliği, kurdukları zeytinyağı üretim tesisi ile yetiştirme ve üretim aşamalarını tamamlayıp ürünlerini kendi markaları ile piyasaya sunmaya devam ediyor.

Edremit, Gemlik, Arbequina ve Delice ağaçlardan elde ettikleri zeytinyağını erken hasat soğuk sıkım olarak tüketiciyle buluşturan Korudağ Zeytin Çiftliği topladığı ürünleri 4 saat içinde sıkıma alarak besin değerleri yönünden çok önemli bir avantaj sağlıyor. Türkiye’de sadece Korudağ Zeytin Çiftliği’nde bulunan Protoreattore teknolojisi ile hazırlanan üretim hattında ortalama 40 dakikadan 70 saniyeye inen yoğurma süresi,
zeytin meyvesinin ısıya maruz kalarak alkol ester oluşturmasına engel oluyor ve yüksek kaliteli yağ üretme imkanı sağlıyor. Her ay yükselen grafiğiyle artan talepleri karşılayan ürün tadımları, sunumları ve
satışının yapıldığı Alsancak Mağazası Özlem Sarnıç’a emanet. 2019 hasadını Eylül ve Ekim ayları arasında tamamladıklarını belirten Özlem Sarnıç, “Zeytin Dostu Derneği’nin düzenlediği 12. Naturel Sızma Zeytinyağı yarışmasında Premium Kalite Ödülü kazanan Harvena bu yıl kendini yeniledi. Kendi derecesinin çok üzerine çıktı.

Harvena ve Edra, besin değerleri ile dünya standartlarının üzerinde olan ürünlerdir. Harvena 650 Edra 550 polifenol içermesiyle ilaç olarak değerlendiriliyor. Tüketicilerimiz Korudağ Zeytin Çiftliği’nin ürünlerini aynı zaman da https://www.korudag.com.tr/sanal-market.aspx adresinden de temin edebiliyor. Zeytinyağında bakılması gereken en önemli unsurlardan birisi olan polifenol, insan sağlığı açısından büyük önem taşıyor. Polifenol oranı ne kadar yüksekse zeytinyağı sağlık açısından o kadar faydalı olur. Gemlik türü zeytinden elde edilen Harvena 650 polifenol, Edremit türü zeytinden oluşan Edra ise 550 polifenoldür” dedi.
Alsancak Mağaza olarak her ay yükselen bir grafiğe sahip olduklarını da sözlerine ekleyen Sarnıç, “Gelen müşterilerimiz oldukça bilinçli olarak buradan ayrılıyor. bu sayede her ay yükseliş gösteriyoruz. Süresi kesin olmamakla beraber İstanbul ve Ankarada butik birer mağaza planımız var şeklinde konuştu. Kalite bakımından bu yıl Harvena’ya yetişen Edra, 13. Naturel Sızma Uluslararası Zeytinyağı Kalite yarışmasına katılırken, Harvena ayrıca İtalya da düzenlenecek bir yarışmaya katılacak.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like