Egeli genç sanatçılardan “COVİD-19 Afiş Tasarımı” Sanal Sergisi

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Grafik Tasarımı dersi kapsamında “COVİD-19 Afiş Tasarımı” Sanal Sergisi hazırladı. EÜ Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen sanal sergi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim-İş Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ekin Boztaş’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Kovid-19 pandemisi dolayısıyla eğitim öğretime uzaktan eğitim sistemi ile devam edilmesi üniversite öğrencilerinin de sanal platformları daha çok kullanmalarına olanak sağladı. Ülkemizin sanat eğitimine katkı sağlayacak toplumsal bilinç sahibi, estetik beğenileri yüksek, çağın dinamiklerine uyum sağlayan yaratıcı bireyler yetiştiren  Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi;  aynı zamanda toplumsal sorunlara sanatla dikkat çekmek ve  farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli sosyal kültürel ve sanatsal faaliyetlere de öncülük ediyor.

Kovid-19 salgınına sanatla dikkat çekmek ve toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Grafik Tasarımı dersi kapsamında “COVİD-19 Afiş Tasarımı” Sanal Sergisi hazırladı. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim-İş Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ekin Boztaş’ın koordinatörlüğünde yapılan çalışmada Egeli genç sanatçılar çağdaş yaklaşımlar temelinde hazırladıkları özgün ve nitelikli eserler ile anlamlı ve önemli mesajlar veriyor. Sanal sergi,  EÜ Eğitim Fakültesinin Web sayfasından 10 Haziran 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like