BEE’O, Kadın Emeği Projesi’yle kadınların ekonomik özgürlüklerini destekliyor

BEE’O, Kadın Emeği Projesi ile el emeğini üretime dönüştüren kadınları desteklemeye başladı. BEE’O, kadınlardan satın aldığı arı temalı ürünleri web sitesinde satışa çıkararak, onlara ekonomik güç sağlıyor. 

Türkiye’nin ilk ve tek yerli inovasyon ödüllü propolis üreticisi BEE’O, yenilikçi ürünleri kadar arının doğaya katkısı konusunda farkındalık yaratan projeleri ve fırsat eşitliğine yönelik çalışmaları ile de öne çıkıyor. BEE’O, inovatif vizyonuyla üretime devam ederken dünyanın en kaliteli arı ürünlerinin üretildiği Anadolu’yu ve arı ürünleri markası yapma hedefiyle ilk günkü heyecanıyla çalışıyor. BEE’O, Türkiye’de daha fazla kadının arıcılık yapmasını sağlamak üzere yürüttüğü projelere el emeğini değerlendirmek isteyen kadınları da dahil etti. Şirket Kadın Emeği Projesi kapsamında el yapımı arı figürüne sahip oyuncak, battaniye, örtü, bebek giysileri, portföy, çanta, amerikan servisleri gibiürünler üreten kadınları desteklemeye başladı. Bu kapsamda yüzlerce kadın BEE’O için el yapımı ürün üretecek. BEE’O, kadınlardan aldığı bu ürünleri web sitesinde satışa sunarak, onlara iş yapıp para kazanabilecekleri bir platform sunmuş olacak. 

Anadolu’nun çalışkan kadınlarına ekonomik özgürlük 

BEE’O Propolis’in kurucusu Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı, konuyla ilgili açıklamasında “BEE’O olarak çalışkan Anadolu kadınlarına sadece büyük şehirlerde değil, oldukları bölgelerde de ekonomik özgürlük sağlayacak fırsatlar sunulması gerektiğine inanıyoruz. Bu konuda yürüttüğümüz birçok projemiz var. Kadın Emeği Projesi ile de el yapımı arı temalı ürünleri hazırlayan kadınlarımıza evlerinden ekonomik özgürlük elde edebilecekleri fırsatlar sunuyoruz.” dedi.  

Kadınlara umut ışığı olan bir proje!

Projeyi sosyal medyadan gören kadınlar, katıldıkları için ne kadar şanslı olduklarını dile getirdi. Projede yer almanın, aile ekonomilerine katkı sağlayabilecek olmanın heyecanını duyan kadınlar, aynı zamanda el emeği üretip gelir elde ediyor olmanın, bu dayanışmanın içinde olmanın, kendilerini ayrıca başarılı, güçlü, umut dolu, değerli ve ait hissettirdiğini belirtti. Artık BEE’O Ailesi’nin bir parçası olan kadınlar, proje kapsamında kazanımlarını şu şekilde açıkladılar;

“El işlerimi artık evde kendi kendime üretmiyorum, herkes için üretiyorum. Ev ekonomisine de katkıda bulunuyorum. Bu büyük bir mutluluk!”

“Kadın olarak kendi ayaklarımın üzerinde durabilmemi sağlayacak bu fırsat sunulduğu için çok teşekkür ederim. İnançlı ve umutlu hissediyorum. Yarınların, kadınların kadınlara destek olarak daha da güzel kurulacağını bilmek, geleceğin bu şekilde çerçeveleniyor olduğu görmek, içimi umutla dolduruyor!”

“Aileme kendi kazandığım para ile destek olabiliyor olmak beni çok mutlu ediyor. Ayrıca proje sayesinde şimdi kendime çok daha fazla güveniyorum. Kadın gücüne olan inancım arttı. Güzel günlerin geleceğine olan inancım da tam.”

“Salgın başladığından beri evde ekonomik durumumuz sarsılmıştı. Şimdi bu proje sayesinde hem üretim yapıyorum hem de aileme gelir katkısı sağlıyorum.Projede emeği geçen tüm BEE’O ailesine teşekkür ederim.”

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Bizim Ada…

Hem ucuz hem keyifli tatilin adresi ‘Yassıcaada’.. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Urla Yassıcaada’daki Tesisleri, günübirlik tatilin hem renkli hem…