MAGAZİN

Haris Alexiou hayranlarını heyecanlandıran çalışma

Yunan müziğinin divası olarak kabul edilen ve Türk müzikseverlerin yakından tanıdığı Haris Alexiou, geçtiğimiz yıl müziği bırakma kararı aldığını açıklamıştı. Bu karar Haris hayranlarını oldukça üzerken sanatçı müzikten daha fazla uzak kalamadı ve geçtiğimiz gün Onırama grubu ile yeni bir projeyi hayata geçirdi. Yıllar evvel seslendirdiği  müziği Antonis Vardis’e  sözleri Haris Alexiou’ya ait olan” Ximeronei” şarkısını daha farklı bir alt yapı ile yeniden coverladı. Haris Alexiou’nun resmi YouTube kanalında şarkıya çekilen video yayına girdi. Onırama ve Haris Alexiou, “Ximeronei” şarkısını yoğun duygu dolu yeni ve özel bir performansla dinleyiciye sunuyor.

Müge Anlı sosyal medyada hesap açtı

Sosyal medyaya her zaman karşı olduğunu söyleyen Müge Anlı Instagram’da hesap açarak herkesi şaşırttı. Programlarında özellikle sosyal medyanın zararlarından bahseden ve kullanmasını bilmediğini söyleyen Müge Anlı’nın hesap açtığını yakın arkadaşı Zahide Yetiş kendi Instagram hesabından duyurdu. Yetiş, arkadaşının hesabını “Nihayet can arkadaşım Instagram’da! @mugeanliofficial Müge Anlı’nın tek ve gerçek sayfasıdır. Takip Edin ” paylaşımı ile duyurdu. Müge Anlı’da bir fotoğrafını paylaştı. Paylaştığı fotoğraf dakikalar içinde onbinlerce beğeni aldı.

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın kitabı çıktı

Yazar Irmak Zileli, usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’la hayata dair konuştu. Ve ortaya “Ara Toplam-Yolumu Ararken Öğrendiklerim” kitabı çıktı. Kronik Kitap’tan çıkan eserde, kendinize sorduğunuz birçok soruyu; emeğin, vicdanın ve dürüstlüğün pusulasından şaşmayan bir sanatçının nasıl yanıtladığını göreceksiniz. Bu hayatta ne yapmak istiyoruz Seçimlerimizi neye göre yaparız? Öğrenmek ama nasıl? Yeteneğini keşfetmek ve geliştirmek nasıl mümkün olur? Başarının ölçütleri nelerdir? Bir insan nasıl yetiştirilir? İnsanın yurdu neresidir? Bu ve bunun gibi hayata dair soruları yazar Irmak Zileli sordu, usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan yanıtladı. Zileli ve Taylan; kadın-erkek ilişkilerine, anne baba rollerine, sanat ve sanatçı kavramlarına, eğitime, siyasete, doğayla ve hayvanla kurduğumuz ilişkiye, aşka, yeteneğe, hayata ve ayakta kalmaya dair konuştu. İşte o samimi sohbet bir kitaba dönüştü. “Ara Toplam-Yolumu Ararken Öğrendiklerim”, okurlara sunuldu.

Ekran Burcu Biricik’ten geçilmiyor

Her oyuncunun mesleğinde pik yaptığı bir dönem mutlaka vardır. İşte Burcu Biricik’te şu dönemde mesleğinde pik yapan isimlerden… Ardı ardına sağlam projelerin içinde kendine yer edinen Burcu Biricik’in yükselişi devam ediyor. Bundan 9 yıl geriye gitsek Burcu Biricik kim desek çoğumuz bu sorunun cevabını verecek kadar onu tanımıyordu. İlk olarak 2012 yılında Düşman Kardeşler dizisinde tanıştığımız bir isim Burcu Biricik. Daha sonra Beni Böyle Sev, Şeref Meselesi, Hayat Şarkısı, Gün Bahar, Kuzgun ve oyunculukta tavan yaptığı Kırmızı Oda’nın Boncuk’u olarak gördük onu. Aslına bakarsanız bayağı dizide rol almış aynı zamanda bir o kadar da sinema filmlerinde… Fakat Kırmızı Oda’dan sonra sanki koca ülke onu ilk kez tanıyormuş havasına girdi ve birden yıldızı parladı. Dediğim gibi oyunculuk kariyerinde piki yaşıyor ve biz onu daha yeni tanıyormuşuz gibi ama o bir ton yol almış pişmiş, tecrübelenmiş. Fiziksel görüntüsü de Avrupai olunca hayli dikkat çekici oluyor ve Kırmızı Oda’dan sonra hemencik Camdaki Kız kadrosunda yer alırken bir bakıyoruz ki, Netflix’in Fatma adlı dizisinde de başrolde o var. Valla sektörde bir Burcu’dur almış başını gidiyor. Yakında bütün projelerde Burcu Biricik’i göreceğiz gibi geliyor insana, ama bence sakıncası yok işini iyi yaptıktan sonra şöhretin sersefil rüzgarında savrulmadan yoluna devam ettikten sonra varsın ekranlar Burcu Burcu olsun.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like