Evlilik arifesindeki çiftlere mobilyalar için bütçe dostu düğün paketleri

Yaz geliyor… Yaz mevsimi kimileri için keyifli bir tatil, kimileri içinse hep hayalini kurduğu o mutlu yuvaya kavuşmak anlamına geliyor. Koleksiyonlarıyla yaşam alanlarını güzelleştiren CaddeYıldız Mobilya, kaliteyi uygun fiyatlarla buluşturduğu avantajlı düğün paketleriyle evlenecek çiftlerin hayallerindeki eve kavuşmalarına destek oluyor. Evlerinde ferah bir görünüm yakalamak isteyenler için Yenice; ahşabın iddialı görünümünden vazgeçemeyenler için Palemo; modern bir şıklık yakalamak isteyenler için Leonis; klasik çizgilerden vazgeçemeyenler için ise Napoli Düğün Paketi oldukça uygun fiyatlarla sahiplerini bekliyor. CaddeYıldız Mobilya; yemek odası, yatak odası ve salon takımından oluşan düğün paketleriyle evlilik hazırlıklarını çok daha keyifli, evleri ise çok daha şık ve konforlu bir hale getiriyor.

Yaklaşan yaz mevsimi birbiri ardına gelen düğünlerin, düğünler ise kurulacak sıcacık yuvaların habercisi… Hayallerin gerçeğe dönüştüğü bu süreç her ne kadar heyecanlı ve keyifli olsa da sınırlı bir bütçeyle sınırı olmayan istek ve ihtiyaçların karşılanmaya çalışılması çiftleri her açıdan zorlayabiliyor. Evlenecek çiftlerin heyecanına ortak, bütçelerine ise dost olmak isteyen CaddeYıldız Mobilya, bu doğrultuda hayata geçirdiği düğün paketleriyle yeni ev kuracaklar için hem uygun fiyatlı hem de birbirinden şık ve konforlu seçenekler sunuyor. Evlenirken ya da evlerini yenilerken mobilyalarını CaddeYıldız’ın özenle oluşturduğu düğün paketi seçeneklerinden yana kullananlar, hayallerindeki mobilyalara indirimli fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleriyle bütçelerini zorlamadan sahip olma şansını yakalıyor.

Usta iç mimarların elinden çıkmış gibi görünen kusursuz evler…

Caddeyıldız Mobilya’nın yeni sezonun en modern ve en kaliteli ürünleriyle hazırladığı dört temel düğün paketi bulunuyor. Belirlenen ana temalar çerçevesinde gerek renk gerekse tasarım açısından birbiriyle son derece uyumlu ürünlerden oluşan bu düğün paketleri, evleri bir iç mimarın danışmanlığında dekore edilmiş gibi oldukça şık ve incelikli mekanlara dönüştürüyor.

Evlerinde ferah bir atmosfer yakalamak isteyenlerin tercihi Yenice Düğün Paketi’nin içerisinde 6 kapılı ve dolap içi led aydınlatma sistemli reflekte gardırop, karyola, aynalı ve aksesuar çekmeceli şifonyer ile 2 adet komodinden oluşan yatak odası; aynalı konsol, açılır yemek masası ve 6 adet sandalyeden oluşan yemek odası; iki adet yatak mekanizmalı üçlü koltuk ve bir adet tekli koltuktan oluşan oturma grubu bulunuyor. 34 bin 990 TL’den satışa sunulan bu paket hem içerisindeki incelikli ürünleri hem de uygun fiyatlandırılmasıyla dikkat çekiyor. Ahşabın iddialı görünümünden vazgeçemeyenlerin çok seveceği Palemo Düğün Paketi ise sürgülü ve dolap içi led aydınlatma sistemli gardırop, bazalı karyola, aynalı şifonyer ve 2 adet komodinden oluşan yatak odası; aynalı konsol, yemek masası ve 6 adet sandalyeden oluşan yemek odası, biri yatak mekanizmalı 2 adet üçlü koltuk ve 1 adet tekli koltuktan oluşan oturma grubuyla 44 bin 280 TL’den satışa sunuluyor.

Avantajlı fiyatlar, kullanışlı mobilyalar…

Sürgülü gardırop, karyola, aynalı şifonyer ve 2 adet komodinden oluşan yatak odası, aynalı konsol, yemek masası ve 6 adet sandalyeden oluşan yemek odası, iki adet yatak mekanizmalı üçlü koltuk ve bir adet tekli koltuktan oluşan oturma grubuyla Leonis Düğün Paketi, evlerini modern tasarımlarla dekore etmek isteyenlerin tercihi oluyor. 31 bin 920 TL’lik bütçe dostu fiyatıyla dikkat çeken bu koleksiyon, kalite, konfor ve şıklığı aynı anda sunuyor. Evinin her köşesinde modern çizgiler görmek isteyenlerin tercihi Napoli Düğün Paketi’nin içerisinde ise sürgülü gardırop, karyola, aynalı şifonyer ve 2 adet komodinden oluşan yatak odası, aynalı konsol, açılır yemek masası ve 6 adet sandalyeden oluşan yemek odası, iki adet yatak mekanizmalı üçlü koltuk ve bir adet tekli koltuktan oluşan oturma grubu bulunuyor. Her ayrıntının düşünüldüğü bu göz alıcı paket ise yalnızca 29 bin 900 TL’den satışa sunuluyor.

Tüm kredi kartlarına vade farksız 9 ay taksit imkânıyla satış seçeneği sunan CaddeYıldız Mobilya, tüm bu opsiyonlara ek olarak mobilya kredisi ile alışveriş yapmayı düşünenler için de başvuru adımlarını kullanıcılarla birlikte gerçekleştiriyor. Evlenecekler ve evini yenilecekler için özenle hazırlanan özel koleksiyonlara www.yildizmobilya.com.tr adresinden ve İstanbul’da yer alan Oasis Cadde içerisindeki CaddeYıldız mağazasından ulaşılabiliyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

İzmir sevdiğine koştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Sevdiğine Koş” adını verdiği koşuya yüzlerce İzmirli katıldı. Aksi yönlerden koşmaya başlayan çiftler ortada buluşarak…