TROPİKAL ESİNTİLER BU YAZ ÖZDİLEK EV TEKSTİLİ’NDE

Botanik ve tropikal bitkilerden ilham alınarak hazırlanan ve sıcacık renklerle buluşan modern tasarımlar, bu sezon Özdilek Ev Tekstili’nin koleksiyonlarını süslüyor. Yüzde yüz pamuklu yapısıyla yumuşacık kullanım imkanı sunan havlu ve bornozlar, yaz boyunca hem evlerde hem de plajlarda tropik esintilere sahne olacak gibi görünüyor. Doğa ve rengarenk çiçek temalarının kullanıldığı nevresim takımları, evlerde yaz coşkusunu hissettiriyor.

Özdilek Ev Tekstili’nin marka yüzü olan Jessica May’in yeni sezonda da tüm zarafetiyle yer aldığı koleksiyon çekimleri, Alaçatı’nın eşsiz güneşi ve rüzgarlarının eşliğinde, Köşe Konak Otel’in romantik atmosferinde yapıldı.

Renklerin sıcaklığını hissedin…
Rustik lüks stilini yansıtan geleneksel ve modern motiflerin sentezinden oluşan klasik ama modernin yenilikçi yorumlamalarını gördüğümüz Özdilek Ev Tekstili’nin yeni sezon koleksiyonunda kiremitten bakır kızılına uzanan renk yelpazesi, baharatlı renklerin nötr griler ile uyumu, yağ ve zeytin yeşilinin çağla yeşiline dönen renk aralıkları ve hardal ile sarı tonları ve ayrıca lacivert ve denim maviler koleksiyonda öne çıkıyor. Endüstriyel stillerden oluşan, modern çizgilerin sıcak renk paleti ile buluştuğu havlu ve bornozlar ile birbirinden şık nevresim takımlarını Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilek AVM’leri ve çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com ile yetkili satış noktaları ve Özdilek bayilerinde bulabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like