“Malta Koltuk Takımı”

Weltew Home’da Değişimin İzleri
Malta Koltuk Takımı”

Ustalık eserlerini sunduğu koleksiyonlarını zamanının bir adım ötesine taşıyan Weltew Home’da, bu sezon karma bir zevkin ürünü olan esintiler göze çarpıyor. Klasik şıklığı modernize ederek hazırlanan tasarımlar ise farklı beğenilere hitap ediyor.

Siz de evinizde istediğiniz değişimi başlatmanın tam zamanı geldi diye düşünüyorsanız Weltew Home’dan harika bir önerimiz var! Koyu siyahın en asil tonuyla kendini gösterdiği, beyazın soft duruşuyla denge sağladığı Malta Koltuk Takımı salonlarınızdaki yerini almaya çoktan hazır…

Evinizin stilisti Weltew Home’un sunduğu Malta Koltuk Takımı’nın berjer sırtlarında yer alan ve tıpkı bir mermer yüzeyini andıran gri siyah geçişler, koleksiyonu tanımlayan ana unsurların başında geliyor. Şık metal ayakların gösterişli havası ve kırlentlerin birbiriyle uyumu da Malta Koltuk Takımı’nın her yaşam alanına yakışmasını sağlıyor.

Her bir modelinde ustalıkla zarafeti yansıtan Weltew Home’un tüm koleksiyonlarını yenilenen online sitesi www.weltew.com.tr adresinde görebilir ve size en yakın  mağazasını ziyaret ederek ürünleri yakından inceleyebilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

İzmir’de En Çok Bu Sektörler Eleman Arıyor

Eleman.net, İzmir’de en fazla eleman aranan ve iş başvurularının yoğunlaştığı sektörleri kamuoyuyla paylaştı. Firmaların aradığı elemanı, iş arayanların ise aradığı işi bulduğu Türkiye’nin istihdam kaynağı Eleman.net, İzmir’e…