VitrA ile düzenli banyolar

Banyoda her şeye yer var

VitrA’nın ahşabın sıcaklığını barındıran Sento koleksiyonu, farklı boyutlarda dolaplar, özel çözümler ve kullanışlı ayrıntılarla banyoda tüm ihtiyaçlara yer açıyor.

VitrA’nın Sento banyo koleksiyonu, her banyonun ihtiyacına özel pratik tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Banyo mekanını daha sıcak ve düzenli hale getiren zengin seçenekleriyle, her banyoya özel çözümler sağlıyor. İskandinav tarzının yalınlığıyla dikkat çeken Sento, işlevsel mobilyaları ve zengin lavabo ve klozet alternatifleriyle, ailedeki herkesin banyoda aradığı çözümleri bir arada sunuyor. VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Sento’nun beyaz, antrasit, fiyord yeşili ve açık grinin mat tonlarında hazırlanan ayaklı ve ayaksız saklama üniteleri ise düzenli banyolar yaratıyor.

Sento’nun 105 cm genişliğindeki çamaşır makinesi dolabıyla bir çamaşır köşesi oluşturularak makinadan deterjana, kirli sepetinden havlulara kadar pek çok şey tek bir alanda toplanabiliyor. Aynı genişlikteki üst dolap da banyodaki havlu, tuvalet kağıdı gibi malzemelere alan açıyor. Gözden uzak olması istenen temizlik kovası ve sapı gibi gereçleri saklamak için ideal bir çözüm oluşturan 55 cm enindeki boy dolapları ise iç kısmında bulunan hava menfezleriyle dolap içerisinde kötü koku ve nem barındırmıyor.

VitrA’nın Sento koleksiyonunda, depolama alanlarının yanı sıra, elektrik prizi, makyaj malzemeleri, saç kurutma ve tıraş makinesi gibi kişisel bakım eşyaları için özel alanlara yer açan farklı tasarımlarda boy dolapları bulunuyor. Fırça, saç kurutma makinası gibi malzemeleri derli toplu saklayan boy dolaplar adeta bir güzellik noktası gibi hizmet veriyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like