Plaj mı, kır mı, yoksa şömine başında kış düğünü mü?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün davetleri çoğalmaya başladı. Her biri ayrı konsepte sahip kır düğünleri, plaj düğünleri, tekne düğünleri, kahvaltı düğünler ve kışın şömine başı düğünleri…

01f1a05053c6242fcfa23075e5b963c1_l

Bu senenin düğün trendleri:

moda-0005

Plaj düğünü

Bu yılın modası, sıra dışı, rahat, samimi bir tarzı yansıtıyor. Plajda yapılan düğünde süsleme olarak deniz temalı ürünler tercih ediliyor. Taze çiçekler, fenerler, denizyıldızı ve deniz kabukları konsepti oluşturuyor. Aynı süsleme davetiye, nikâh şekeri ve anı defteri gibi ürünlerde de düğün teması ile bütünlük sağlayacak şekilde tercih ediliyor. Misafirlere davetten hediye olarak parmak arası terlik vermek de özellikle plaj/kum lokasyonunda yapılacak bir düğün için ideal.

moda-0007

Kır düğünü

Son yılların yükselen trendi ve yükselmeye devam edecek. Kırda yapılan düğünlerin temaları taze çiçekler, masalarda ağaç dallarına monte edilmiş yapay kuşlar, gene bizim düğün organizasyonlarımızda kullandığımız ağaç dallarına asılan düğün çiftlerinin fotoğrafları, masalarda yapay kuş yuvalarında nikâh şekerleri tam anlamıyla bir kır düğünü tarzını yansıtıyor.

Şömine başında kış düğünü

Evlenmek için ilkbaharı beklemeye gerek yok, şömine başında kapalı mekânlarda, misafirlere sıcak şarap ikram edildiği, kışın sıcak renklerini yansıtan bir düğün organizasyonu ile davetlilerinizin de unutamayacağı güzel düğün anılarına sahip olabilirsiniz. Sade yaz düğünlerinin tersine, kış düğünlerinde mekanın dekorasyonu için de çok çeşitli kumaş ve süslemeler kullanılabilir. Bir diğer kış düğünü teması ise süslemelerde her mevsim yeşil olan ağaç yapraklarını kullanmak… Bu süslemeler masa takımlarında kullanılan bakır, gümüş ya da dore renkli malzemelerle çok şık kombinasyonlar oluşturabiliyor.

Düğün hazırlıklarınız konusunda iki önemli karar var, birincisi yere, ikincisi de temaya karar vermek. Daha sonra bir organizasyon firmasından yardım alarak düğününüzün detaylarını bütçeniz doğrultusunda tamamlamak kalıyor.

ekran-resmi-2016-10-25-10-54-45

Neden Organizasyon Firması?

Düğün organizasyon firmaları;

1- Düğün Planlama konusunda çok tecrübeli oldukları için akla gelmeyen aksamaları önleyerek, deneyimleri ile düğün gününüzün keyfini çıkarmanızı sağlarlar.

2- Tedarik konusunda anlaşmalı firmalardan indirimli hizmet alırlar, dolayısıyla aldığınız hizmete ödeyeceğiniz bedel daha düşük olur.

3- Size zaman kazandırır; çünkü düğün organizasyonu zaman alan karmaşık bir iştir. Detayları bir profesyonele emanet ederseniz, size düğünün mutlu anlarını yaşamak kalır.

ekran-resmi-2016-10-25-10-54-37

Düğün Evi 232 277 24 35  0 533 443 43 53 Akasya Sokak No: 25/4 Balçova İzmir

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Tatil Bavulu

Bütün yıl çalışıp, yorulan bedeni ve zihni biraz olsun rahatlatabilmek amacıyla bir mola vermeye karar verdiniz. Belki de…
Devamını oku...

Ekose trendi

Ekosenin klasik formlardan muhteşem dönüşünü bu kış sokak modasında görüyoruz. 1980’li yılların başından itibaren geçmişten günümüze gelen popülerliğini…