Bu kışın makyajı trendleri

Yaz mevsimiyle birlikte açık tonları, parlatıcıları kullanıldığı neredeyse hiç yokmuş hissi veren yaz makyajı trendlerini de geride bıraktık. Yerini kışı anımsatan mat ve koyu tonlar, buğulu bakışlar aldı. Bu yılın makyaj trendleri hanımlara akılda kalıcı renkler ile farklı seçenekler sunuyor. Siz de sonbahar/kış makyaj ipuçlarını takip ederek göz alıcı güzelliğe sahip olabilirsiniz.

Renkli ama mat dudaklar

Dudak rengine yakın tonlarda ruj ve dudak kalemi ile doğal ve bir o kadar cazibeli dudaklara sahip olabilirsiniz. Bu sonbahar göz makyajı daha iddialı olurken, doğal ve kalın dudaklar da sezonun bir diğer favorisi oluyor. Mat tonlarda bir ruj ve üzerine parlatıcı sürerek, dudaklarınızın normalinden daha kalın görünmesini sağlayabilirsiniz.

Gerçek kırmızı dudaklar

Kırmızı rujun bir klasik olduğunu düşünebilirsiniz ancak kış mevsiminin o soğuk ve mat havasında canlı renkler en iyi seçim olacaktır. Parlak kırmızı ve koyu tonlar genellikle  açık tenliler için idealdir. Kırmızı ruj seçiminde sadece maskarayla bile makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Dinamik bakışlar

Dinamik bakışlar son birkaç yıldır revaçta. Genellikle gece makyajında ve özel günlerde tercih edilen bu tür makyaj göz hatlarınızı, ortaya çıkarırken daha belirgin ve can alıcı bakışları beraberinde getiriyor.

 Bakır tonlar ve bronz makyaj

Sonbahar ve kış aylarıyla tam uyum içerisinde olan bakır ve bronz makyaj, özellikte açık tende daha güzel duruyor. Sezonun sıcak renklerinden olan bakır, turuncu, altın ve bronz tonlarla trendi yakalayabilirsiniz. Kırmızıya çalan bronz ve altın tonlarını karıştırarak, daha çarpıcı tonlar da elde edebilirsiniz.

Kalın ve düz kaşlar

Kimine göre fazla erkeksi kimine göre neredeyse vazgeçilmez olan kalın kaşlar son zamanların en moda trendi. Hemen hemen her bayanın kalın ve dolgun kaşlar için çaba gösterdiğini görüyoruz. Kaşlarınız seyrekse, kalın kaş modasına ayak uydurmak için kaş kalemi ile gölgelendirme yapabilir ve kaşlarınızı kalınlaştırabilirsiniz.

Mor tonlarla buğulu gözler

Bu sonbahar göz makyajında renkli ve farklı tonlarda far kullanımlarını sıkça görüyoruz. Daha sofistike ve buğulu göz makyajı birkaç sonbahardır hanımların vazgeçemediği göz makyajlarından biri oldu. Bu kış da, mor ve lacivert tonları ile buğulu göz makyajı trend olmayı sürdürüyor.

 

 

 

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Bebek Melekleri

Anne ve Anne Adaylarının Doğru Ve Güvenilir Bilgi İhtiyacını Karşılayan Platform: Bebek Melekleri Anne, bebek ve çocukların sağlıklı…