Savatel, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni tesisi ile 4 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

Savatel, Türkiye’nin sesi olacak

Kurumsal firmaların güvenilir sesi Savatel, 2017’de yeni yatırımla 4 bin kişiye istihdam hedefi

Çağrı merkezi sektörüne yepyeni bir soluk getiren Savatel, Türkiye’nin kurumsal firmalarının güvenilir sesi olarak hizmetlerini sürdürüyor. Halen İzmir’de büyük bir bölümü kadın ve gençlerden oluşan 370 kişiye istihdam sağlayan

Best Western Konak Oteli’nde çalışanlar ve çözüm ortaklarının katıldığı bilgilendirme toplantısında konuşan Savatel Genel Müdürü Papatya Taşpınar, Çağrı merkezi alanında 2008 yılından bu yana Şenol Çağrı Merkezi olarak hizmet verdiklerini ve kısa süre önce Savatel markasını oluşturarak sektörlerindeki yolculuklarına devam ettiklerini söyledi.

Başta hukuk, bankacılık ve iletişim sektörü olmak üzere pek çok alanda çağrı merkezi hizmeti sunduklarını dile getiren Taşpınar, “Kurulduğumuzdan bugüne her yıl belirlediğimiz hedeflerin üzerinde büyümeyi başardık. Güvenilirliğimiz ve uzmanlığımız ile gelişmiş ileri teknoloji santral yönetimimiz, teknik altyapı ve çalışma ortamımızın ayrıcalığıyla en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz” dedi.

 “Bir telefon çok şeyi değiştirir”

Savatel’in bugün İzmir’de aynı binada 4 ayrı kata yayılmış yapısı ve teknik donanımıyla 550 kişilik operasyon ekibini barındıracak kapasiteye sahip olduğunu ifade eden Papatya Taşpınar, ‘Bir telefon çok şeyi değiştirir’ mottosuyla sürdürdükleri çalışma anlayışıyla müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kalite ve başarılarla Türkiye’de en güvenilir ve en çok tercih edilen dış kaynaklı çağrı merkezi olmak istediklerini söyledi.

Yılların tecrübesi, uzman kadro

Yıllardan beri edindikleri tecrübe ve oluşturdukları uzman kadroları sayesinde stratejik iş ortaklarının bilgilendirme, tanıtım ve alacak takibi hedeflerini hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde sonuçlandırdıklarını ifade eden Taşpınar, kuruldukları günden bu yana alacak takibi aramaları, borç hatırlatma, bilgilendirme, veri güncelleme ve müşteri hizmetleri alanında faaliyet gösterdiklerini açıkladı.

4 bin kişiye istihdam

Telekomünikasyon başta olmak üzere finans sektörüne de hizmet verdiklerini ve 2017 yılında yeni tesislerini kurmayı amaçladıklarını anlatan Taşpınar, “Bugün kadromuzda 250 kişilik uzman müşteri temsilcisi ve 120 çağrı personeli olmak üzere 370 kişi yer alıyor. Çalışanlarımızın çok büyük bir bölümü kadın ve gençlerden oluşuyor. Merkezimizde kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Teknik destek ve insan kaynakları organizasyon yapımızı daha da geliştirmek için AOSB’de inşa edeceğimiz yeni binamızla birlikte tüm birimlerimizi bir araya getireceğiz. 2017’de hizmete açacağımız yeni yerimizde 4 bin kişiye istihdam sağlayarak Türkiye’nin farklı sektörlerinde hizmet veren firmalarının sesi olacağız” diye konuştu.

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like