Deniz Seviyesinde Şıklık

Bütün yıl dört gözle beklenen, yaz aylarının müjdecisi güneşin yeniden göz kırpmasıyla beraber, hafifliğin tadını çıkaracağımız bu yeni sezonda, en hit plaj trendlerine gelin yakından bakalım.

Şıklıktan asla vazgeçmeyenler, rahatlığından ödün vermeyenler, spor tutkunları, eğlenceli, bohem ya da klasik severler… Plaj modasının nabzını tutan bikini ve mayo modellerinde bu sezon da her stile uygun bir parça bulmak mümkün.

Bu yaz plajlarda şıklık yarışı hakim olacağa benziyor. Adeta şık bir davete gider gibi görünmenizi sağlayacak olan kesimler, sezonun en kilit parçalarından.

Çapraz askılı feminen siluetler, atletik görünümlü halter yaka, tek omuz modeller, 60’ların yüksek belleri ve yalın formların hakim olduğu minimal çizgiler öne çıkan modeller arasında yerini almış durumda. Desenli ya da monokrom olarak kullanılan bu parçalarda rahatlık ve şıklığı bir arada yakalayabilirsiniz.

Bunlara alternatif olarak dantel, örgü, file ve tül gibi transparan detayların hakim olduğu zarif parçalarla, simetrik ve asimetrik pencerelerin sıkça kullanıldığı ya da giymesi biraz cesaret gerektiren derin dekolteli mayolar da rağbet gören tasarımlar arasında yer alıyor.

Kış ve bahar trendlerinde sıkça karşımıza çıkan volan detayları, yaz sezonunda da mayo ve bikinilerde vurgulanmış. Çoğunlukla üst parçalarda ve omuz bölgesinde kullanılan bu volan detaylı mayolar ile şık hissetmemek olanaksız.

Yüksek belli, düşük belli ve hipster kesimlerinin yanı sıra bacak oyuntusu daha derin olan alt parçalar, bacak boyunu olduğundan daha uzun gösterdiği için tercih sebebi.

Kaftan ve kimonolar plajların vazgeçilmezlerinden. Bu yaz da tropikal, floral, geometrik ve marin temalı desenleriyle plajlara renk katacak kimonolardan biri için plaj çantanızda yer açın.

Sezonun öne çıkan renkleri arasında pembe ve sarı yer alıyor. 2017 İlkbahar trendlerinde sıkça rastladığımız primrose sarıyla beraber hardal sarısı, bu yılın en çok tercih edilecek renkleri arasında. Buz mavisinin beyazla beraber kullanımını da sık sık göreceğiz. Bununla beraber kiremit, haki, nude ve toprak tonları gibi doğal tonlar da yazın vazgeçilmez renkleri arasında.

Püskül ve ponpon, yaz aylarının modası geçmeyen klasik bir detayı haline geldi. Bikinilerinizi süslemekle kalmayıp, çanta, sandalet ve terliklerle beraber şapkalarda da hayat bulacak.

Hasır ve keten çantalar, rahatlığı ve doğallığıyla şıklığınıza şıklık katacak parçalardan. Rahat görünümünüzü panama veya geniş hasır şapkalar ile tamamlayabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Ekose trendi

Ekosenin klasik formlardan muhteşem dönüşünü bu kış sokak modasında görüyoruz. 1980’li yılların başından itibaren geçmişten günümüze gelen popülerliğini…
Devamını oku...

Bahar Esintisi

Kışın kasvetini ve puslu pastel tonlarını raflara kaldıran, tüm tazeliğiyle kucakladığımız baharın, zengin, canlı ve parlak yeni sezon…