AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Kayıp Aranıyor

Tür: Gerilim

Yapımı: 2018-ABD

Yönetmen: Aneesh Chaganty

Oyuncular: John Cho, Debra Messing, Michelle La, Sara Sohn, Joseph Lee

David Kim’in (John Cho) 16 yaşındaki kızı Margot (Michelle La) hiçbir ipucu bırakmadan ortadan kaybolunca dedektifler konuyu araştırmaya başlamıştır. Ancak aradan geçen saatlere rağmen hiçbir doyurucu yanıt bulamayan acılı baba, o ana kadar kimsenin incelemeyi aklına getirmediği kızının diz üstü bilgisayarını açarak bir ipucu aramaya başlar. Kızının dijital ortamda bıraktığı izleri takip ederek kaybolmasının ardındaki sırrı açığa çıkarmaya çalışır.

Küçük Ayak

Tür: Animasyon , Aile , Komedi

Yapımı: 2018-ABD

Yönetmen:  Karey Kirkpatrick, Jason Reisig

Seslendirenler: Channing Tatum, Danny DeVito, Zendaya Coleman, LeBron James, Yara Shahidi

Migo adında bir Yeti, günün birinde düşen bir uçağın pilotunu görmüş, ‘küçük ayak’ efsanesinin gerçek olduğuna inanmıştır. Ancak diğer Yetiler kendisine inanmayınca iddiasını kanıtlamak için insanların dünyasına doğru maceralı bir yolculuğa çıkmaya karar verir.

Göktaşı

Tür: Komedi

Yapımı: 2018-Türkiye

Yönetmen: Caner Erzincan

Oyuncular: Şafak Sezer, Sinan Çalışkanoğlu, Bülent Çolak, Tuna Orhan, Ceyhun Fersoy

Trakya yöresindeki Günebakan köyünde yaşayan halkın en büyük derdi susuzluktur. Buna son vermek isteyen köylüler yağmur duasına çıktıklarında hiç beklemedikleri birşey olur, yağmur yerine göktaşları yağar. Bu olağandışı olay, Amerikalı, Alman ve Rus ajanlarını da köye çeker. Göktaşlarını yüksek bedeller karşılığında satın alan bu yabancılar, köylülerin yanında kurnaz muhtar İsmet (Şafak Sezer) için de geçim kapısına dönüşür. İsmet köylülerin sattıkları taş başına bağış toplamaya çalışırken, İsmet’in şarkıcı oğlu Bahadır’ın köyü gelen muhabir Ceylan’a aşık olması, işleri iyice karıştırır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like