Magazin

Aleyna Tilki “Twitter benimle uğraşıyor”

Genç popçu Aleyna Tilki Twitter hesabına yeniden kavuştu. Twitter’da yaptığı ilginç paylaşımlarla dikkat çeken Aleyna Tilki’nin hesabı geçtiğimiz günlerde aniden kapanmıştı. Özellikle Tilki’nin takipçileri hesabın kapanması ile şok yaşamışlardı.

Aleyna Tilki Twitter hesabını neden kapadı sorusu merak konusu olurken yeni bir gelişme yaşandı ve Aleyna Tilki yeniden Twitter hesabına kavuştu.

Tilki hesabının kapanması ile ilgili “Aaabiiii Twitter kimliğimi ve 2000’li olduğumu deşifre etti. 13 yaşımdan önce Twitter kullanıp kuralları ihlal ettiğim için hesabımı kapattı. Şu an yeniden açtım hesabımı. Çoğu tweetim silindi. Offf! yaş 18 oldu ve hala sorun yaşıyorum. Twitter bile yaşımla uğraşıyo bıktım” açıklamasını yaptı.

Astrolog Şenay Devi “Gökyüzü Yalan Söylemez”

Dr. Astrolog Şenay Devi, Levent’te Köşebaşı adlı mekânda iftar yemeği verdi.

Aralarında İvana Sert, Nur Yerlitaş, Umut Akyürek, Funda Erkoç, Banu Noyan, Şule Zeybek, Sinem Yener Ekşioğlu, Oktay Seven, Cem Özkök, Oktay Ertuğrul, Suat Filiz, Dilek Birgen, Cemal Günbaş, İsmail Ertaş ve Betigül Ceylan gibi sanat, medya ve iş hayatından arkadaşlarıyla birlikte iftar yapan Dr. Astrolog Şenay Devi, çıkışta yakın arkadaşı Nur Yerlitaş ve İvana Sert ile basın mensuplarının karşısına geçti.

Şenay Devi, organize ettiği geceyle ilgili olarak “Dostlarımız geldiler ve şeref verdiler. Hepsini çok seviyorum. Geldikleri için çok teşekkür ederim. Hayat dostlarla birlikte güzel” dedi.

Nur Yerlitaş, Şenay Devi hakkında “Ameliyata gireceğim dedim ‘bana şuan olma’ dedi. Bende iptal ettirdim ve sonra ameliyatı oldum. Göğüs filmi çekildi ve problem çıktı adı kanser. O zaman ameliyat olsaydım ben o hastalığın farkında olmayacaktım. Onun dediği tarihte oldum ve dediği çıktı” dedi.

Şenay Devi de Nur Yerlitaş’ın sözlerinin ardından “Gökyüzü yalan söylemez. Doğru zamanda doğru işi yapıp zamanı iyi değerlendirmek lazım… O dönemdeki süreçte gökyüzü sağlık durumunun kötü olacağını gösteriyordu” dedi.

Yıllara meydan okuyan adamlar!

72. Cannes Film Festivali’nde  Brad Pitt ile Leonardo Di Caprio ilerleyen yaşlarına rağmen yeni nesil oyunculardan daha büyük ilgi gördüler.

Merakla beklenen “Once Upon a Time in Hollywood”, 25 yıl önce “Pulp Fiction” ile Altın Palmiye alan Quentin Tarantino’nun en yeni filminde rol alan filmin başrol oyuncuları Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo Di Caprio ve Dakota Fanning etkinliğe damgası vurdu.

Özellikle de Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio’nun beraber verdiği pozlar dikkat çekti. İki yetenekli oyuncu yaşlarına rağmen görüntüleriyle büyük ilgi topladı.

Madonna Eurovision’da neden birinci olamadı?

“Söylemezsem Olmaz” programının sunucusu Ece Erken, pop müziğin efsanevi ismi Madonna’nın İsrail’de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasına konuk olarak sahneye çıkması hakkında ilginç bir yorumda bulundu. 

Daha öncede TV8’de Aramızda Kalmasın adlı programda magazin yorumcusu Funda Özkalyoncuoğlu, Sabahattin Ali’nin 1943 yılında yayımlanan ve uzun zamandır çok satanlar listesinden inmeyen romanı ‘Kürk Mantolu Madonna’nın beyazperdeye taşınması ile ilgili haberde, kitaptaki ‘Madonna’yı ünlü müzisyen Madonna sanmış günlerce bu gaf sosyal medyada konuşulmuştu.

Şimdiki Madonna gafı da magazin yorumcusu Ece Erken’e ait!

Erken, Madonna için şunları söyledi: “Madonna’ya birçok boykot ve tehdit geldi, ona rağmen gitti. Ama Madonna’nın birinci olamaması çok acayip değil mi? Madonna’sın ya, ne yapsan olur yani.”

Program partneri Bircan Bali de, Ece Erken’i “Evet kesinlikle öyle” şeklinde destekledi. 
Yarışmada sahneye çıkan Madonna, 30 yıllık hit şarkısı ‘Like A Prayer’ı söylemiş, dansçılarının sırtında yer alan İsrail-Filistin bayrakları aracılığıyla dünyaya barış çağrısı yapmıştı.

Ece Erken ve Bircan Bali’nin yorumları sosyal medyayı salladı.

Bu da demek oluyor ki ekrana çıkarak yorumcu sıfatını üstlenen isimler o gün işleyecekleri konular hakkında iyi bir araştırma yaparak yorum yapmalı bilgilerinden çok emin değillerse de susmalı.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like