Aylık Burç Yorumları

XII Constellations of Zodiac and Its Planets the Sovereigns. Astrological Celestial Chart. (Ultraviolet Blueprint version).

KOÇ
Önünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazılarınız, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. İş yaptığınız kişilerin size olan ilgileri hoşunuza gidecek ve bazılarınız eski aşklarıyla ilgili duygularını testten geçirecekler. Pratik zekânızı akılla birleştirecek ve kişisel ilişkilerinizi güçlü bir şekilde etkileyeceksiniz. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. Bu ay aşk hayatınız oldukça renkli seyredecek.

BOĞA
Gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Anaç duygunuz size zarar verebilir. Eğer; sanatla uğraşıyorsanız, çalışmalarınız yoğunlaşacak. Sosyal çalışmalarınızda da meydana gelecek olumlu gelişmeleri beklemelisiniz. Kendinizi de kontrol altında tutmayı öğreneceksiniz. Bu dönem, şimdiye kadar düşünmediğiniz konuların değerlendirmesini yapabilirsiniz. Gözlemciliğinize güvenebilirsiniz. Çünkü hisleriniz doğrultusunda tahminleriniz olduğu gibi çıkıyor ve sezgileriniz mükemmel çalışıyor. Çevrenizdeki olayların psikolojik yönlerini rahatça göreceksiniz. Ailenizle ilgili olayları önemseyeceksiniz. Onlara bütünleşmek ve zamanınızın birçoğunu onlarla paylaşmak istiyorsunuz. Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız.

İKİZLER
Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Bu günlerde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemelisiniz. Jüpiter karşıt gezegeniniz aynı zamanda ortaklıklarla ilgili konuları ortaya çıkarıyor. Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Bu günlerde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemelisiniz. Sizi rahatlatan ve kişiliğinizi vurgulayan işler için her türlü çılgınlığa hazırsınız. Maddi olanakları iyi ve size hoş gelen kişilerle kısa süren beraberlikler yaşamanız mümkün. Kurduğunuz dostluklar finans konularında ufkunuzun açılmasına neden olacak.

YENGEÇ
Öğrenme kabiliyetinizdeki artışlar, önemli kararlar almanıza neden olacaktır. Bilginizi çevrenizle paylaşırken, kendinizi ispat etmek isteyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek, okul aşkları ve yakın arkadaşlarınızla aranızda aşk ve hissi konularınız gündeme gelecek. Bazılarının birliktelikleri ilginç bir hal alacak. Aşk ilişkinizde sır olmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Aklınıza gelen birçok düşünceyi yaşama geçirme konusundaki tereddütlerinizi yeneceksiniz. Sevdiğiniz işleri yapmak istiyor ve hızlı gelişen olayları seviyorsunuz. Karşınıza çıkan kişileri gözünüzde büyütebilir, onlara farklı anlamlar yükleyebilirsiniz.

ASLAN

Tüm enerjinizi yaşamınızdaki uğraşılarınıza çevireceğiniz için ayın tamamı çok yoğun olacaksınız. Bu yoğunluğun altından kalkmak istiyorsanız, planlarınızla birlikte günlük yaşamınıza başlayın. Aksi takdir de bu tempo ile baş etmeniz güçleşebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sıkı bir sinerji yaratacaksınız. Güzel konuşma ve yeteneklerinizi karşı tarafa aksettirme konusunda başarılısınız. Girdiğiniz sosyal çevrelerde karizmanız baskın olacak. Doğrularınızı savunurken, inatçı yönlerinizde artışlar gözlenecektir. Yeniliklerden yana oluşunuz, bazı konularda reformist yönlerinizi ortaya çıkaracak. Fakat bu dönemde arkadaşlarınız veya finans konularındaki sorunlardan kaynaklanan bazı gecikmeler olabilir. Beklentileriniz; iletişim konusunda ağır giden şartlar veya bürokratik sorunlar yüzünden sekteye uğrayacaktır.

BAŞAK
Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun günler geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir. Bu nedenle, dingin olabileceğiniz şartları yaratarak, sakin bir şekilde olaylara daha geniş açıdan bakın. Harcadığınız enerjiyi tekrar elde edebilmek için, kaybettiğiniz zaman kadar daha ek bir zamana gereksinim duyacağınızı ve bunun da hayatınızda kayıp günler olduğunu unutmayın. İçsel durumunuzun olumlu psikolojik tepkiler içinde olması nedeniyle, çevrenizle uyumlu ruhsal birliktelikler, ortaklıklar içinde bulunacaksınız. Arzu ettiğiniz hayalleriniz ile içinde bulunduğunuz sizi zorlayan koşullar arasında cesur ve isabetli kararlar alacaksınız.

TERAZİ
Çevrenizle Erkeklerle yapacağınız ortak organizasyon çalışmalarında güç birliği oluşturacaksınız. İyi niyetli davrandığınız için şans size yardım edecektir. Sizden birçok kişi destek bekleyecek ve yakın çevrenizin de yardımına koşacaksınız. İletişim konusunda akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak ve sonuçlardan çevreniz kadar siz de memnun kalacaksınız. Duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Kıskanılacak ve tenkit edileceksiniz. Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi tartmaya çalışacaksınız.

AKREP
Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Gizli planlar ve eski arkadaşlarınızla yapılan “düşünce jimnastikleri” bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem, baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için kendinizi korumaya alacaksınız. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde hayalleriniz yüzünden birlikte çalıştığınız kişilerle çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız. Fedakârlıklarınızın karşılık görmeyeceğinizi zannederek susmayı tercih ediyorsunuz. . Fakat yardım etme duygunuz oldukça yoğun olduğu için birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu.

YAY
Hayallerinizi ve çılgınlıklarınızı askıya almanız gerekmektedir. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun, denetimden geçirmeden uygulamaya geçmemelisiniz. Girdiğiniz topluluklarda güzel konuşmalarınızla ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. İş yemekleri ve kariyerinizi destekleyici toplantılarda bulunacaksınız. Buralarda karşılaşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Daha sonra birlikte çalışmanız için tekliflere bulunacaklardır. Sosyal çevrenizi istemleriniz doğrultusunda kullanabileceksiniz. İş temponuz ve yoğunluğunuz artacak. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir.

OĞLAK
Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendirebileceksiniz. Cinsel enerjinizin ve fiziksel enerjinizin güçlü olduğu bir ay. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmeli, size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Yatırım konusunda, temkinli hareket ediyor ve paranızı en iyi ve uyumlu şekilde değerlendirmeyi amaçlıyorsunuz. Karşı taraftan gelen teklifler karşısında sizi olumlu kılacak ve avantajlı duruma sokacak veriler mevcut. Seçimlerinizi yaparken, fazla aklınız karışmasın. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Değişik duygularla hareket edeceksiniz. Hırslı ve atak davranarak düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda ısrarcı davranacaksınız.

KOVA

Yaşamınızı kaliteli yaşamaktan yanasınız ve önünüze sunulan aşk fırsatlarını değerlendirirken dikkatli olmalısınız. Birilerine acıyarak bir yerlere gelemezsiniz. Özellikle size uygun olmayan kişilerin duygusal dünyalarına girmemeli ve sadece size karşı hisleri yoğun diye onları dinlememelisiniz. Partnerinizin üzerinde etkiniz güçlü bir şekilde hissedilecek. Bazılarınız, uzun sürecek duygusal ilişkilerin temellerini atacaksınız. Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınız çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Bu dönem karşınıza çıkacak olan kişilere dikkat etmelisiniz. Yasak aşk duyguları, sonradan başınızı ağrıtabilir. Çalıştığınız alanlarda da, dikkat çekici kişiler aklınızı çelebilir.

BALIK
Çalışma arkadaşlarınızla aranızda hala yolunda gitmeyen durumlar mevcut. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli. Evrenin engeli söz konusu ve bazı durumları gözden geçirmeniz için küçük molaların size yararı olacağı kesin. Hızlı sonuçların daha sonra sorun yarattığını düşünürsek; göz ardı ettiğiniz küçük ayrıntılar üzerinde durmalısınız. İlişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu… Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Özellikle size finans kapısını aralayacak dostlukları arzulayacaksınız. Bazılarının sansasyonel ilişkileri olacak. Sizden yaşça büyük biriyle aşk yaşayacaksınız. Plüton duygular konusunda sıkıntı verebilir. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like