CAMELEON 1975

1975’te doğan ilk Camper ayakkabısı olan Camaleon Akdeniz mirasımızın sadeliğini, becerikliliğini ve günlük zarafetini somutlaştırıyor. Yüzyıldan uzun bir süre önce yerel çiftçiler tarafından giyilen rustik ayakkabılardan esinlenen tasarım, markanın bir simgesi haline geldi. Orijinal Camaleon, geri dönüştürülmüş doğal malzemelerle yapıldı ve ilk tasarımından 46 yıl
sonra bu sezon, orijinal tasarımdaki % 100 sürdürülebilir ruhu korurken, yeni ve çağdaş malzemelerle serpilmiş, aynı doğal yaklaşımla yeniden gözden geçirilmiş bir stille geri döndü.

İ/Y 2021’de Camaleon 1975, doğal ve geri dönüştürülmüş malzemeleri % 94 oranında plastik içermeyen bir dış taban, daha sürdürülebilir bir geleceğe olan bağlılığımızı temsil eden vulkanize bir yapı, pamuklu saya, bağcıklar ve geri dönüştürülmüş pamuklu astarlarla bir araya getiriyor. Bu model, “Better Cotton Initiative” aracılığıyla daha sürdürülebilir pamuk yetiştiriciliğini destekleyen ürün yelpazesinin bir parçasıdır. Camper, satılan her bir çift için Akdeniz’i yeniden canlandırmak amacıyla çalışan bir kuruluş olan Save The Med’e *% 1 bağış yapacak.

  • Save the Med Foundation, dünyanın en hassas deniz ortamlarından biri olan Akdeniz’i yeniden canlandırmak için özverili bir ekip ve tutkulu gönüllülerle çalışan, Balear Adası’nda yerleşik, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur.
0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like