Güzelbahçe’de nitelikli proje sayısı artıyor

Narlıdere otoban gişelerine sadece 12 km mesafedeki Güzelbahçe, ulaşım kolaylığı, yoğun olmayan yapılaşma ve doğaya yakınlığı, özel eğitim kurumlarının çoğalması gibi nedenlerle yerleşim için en çok tercih edilen bölgelerden birisi oldu.

339a0e1449b6b4062056bc300d87e893_l

Ayrıca hem kente, hem de sayfiye beldelerine yakın olması da bu bölgeyi tercih edenler için ayrı bir avantaj sağlıyor.

Yerleşimin giderek yoğunlaşmasına bağlı olarak Güzelbahçe’de inşa edilen nitelikli projelerin sayısı hızla artıyor. Bu projelerden bir yenisi de Başaran İnşaat tarafından projelendiriliyor.

ekran-resmi-2016-10-25-10-32-14ekran-resmi-2016-10-25-10-32-25

Güzelbahçe’ye TWINS Geliyor

Gerçekleştirdiği 20 proje ile Narlıdere bölgesinde markalaşan Başaran İnşaat’ın sahibi Serdar Kolay, yüksek kalite anlayışı ve profesyonel yaklaşımları ile Güzelbahçe’de de yeni projeler üretmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

Başaran İnşaat’ın yıl sonunda teslim etmeyi planladığı projenin adı, TWINS (İkiz Takım Yıldızı) Güzelbahçe Yalı mahallesinde, toplam 4200 m² peyzajlı alan içerisinde bulunacak olan proje 2 bloktan oluşuyor. Serdar Kolay, projede hiçbir ayrıntıyı atlamadıklarını belirterek, estetik ve teknik açıdan modern çizgilere önem verdiklerini vurguluyor. Isıtma, soğutma ve güvenlik sistemleri konularında özel hassasiyet gösterdiklerini belirtiyor. Kolay şöyle devam ediyor:  “Binalarda kameralı güvenlik sistemlerinin dışında, daire girişlerinde parmak izi tarama sistemi ve  isteğe bağlı olarak retina göz tarama sistemi de bulunacak. Ayrıca yerden ısıtma ve klimalardan oluşan iklimlendirme çözümleri ile Twins sakinlerine konfor sağlamayı hedefliyoruz. Twins projesinde peyzaj alanları için geniş yer ayırdık. Spor ve oyun sahalarının da bulunduğu bu alanlarda çocuklar güvenle oyunlarını oynayacaklar, ebeveynlerin de içleri rahat olacak. Ayrıca projemizde havuz da bulunuyor. Otopark konusunda da ailelerin rahatını düşündük ve her aileye en az iki araçlık yer ayırdık.”

ekran-resmi-2016-10-25-10-32-33

TWINS Projesindeki sınırlı sayıya dikkat çeken Kolay, “Bu projemizde sadece 15 adet daire bulunuyor, projemizin detaylarını incelemek isteyenleri ofisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız” diyor.

Aşkın Yaka

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like