Boşanma Sonrası Yenilenme

Mature Couple Having Arguement At Home

Yetişkinler için Psikolojik Destek Grubu

Boşanma Sonrası Yenilenme grubuna katıldığınızda, sizinle aynı süreci yaşayan 5–10 kişiden oluşan bir grup içinde psikolojik danışmanınızla bir araya geleceksiniz. Grup yaşantısı, haftada bir olmak üzere ikişer saatlik 12 oturumdan oluşacaktır. Boşanma Sonrası Yenilenme grubunun amacı, hayatınızdaki bir geçiş dönemi olan boşanma sürecinde ve sonrasında size destek olmaktır. Dolayısıyla gruba, boşanmak üzere veya henüz boşanmış olan ve desteğe ihtiyaç duyan bireyler başvurabilirler.

Boşanma Sonrası Yenilenme grubu, hikâyenizi paylaşabileceğiniz güvenli bir yer olacaktır; böylece, boşanma sürecine kadar sürdürdüğünüz hayata veda edip hayatınızı yeniden düzenlemenizde ve anlamlandırmanızda size yardımcı olacaktır.

Boşanma Sonrası Yenilenme grubunda, psikolojik danışmanınızdan destek alacak olmanızın yanı sıra, sizinle aynı aşamalardan (ör. çocukların boşanma sürecine ve sonrasına uyumunu sağlama, tek ebeveyn olmaya uyum sağlama, tek başına yaşamaya uyum sağlama, sosyal ilişkileri yeniden düzenleme) geçen grubunuzdaki diğer kişilerden de destek alabilir ve siz de onlara destek olabilirsiniz.

GRUP VE GRUBA KATILIM SÜRECİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN:

Liman Psikoloji

1404 Sok. No.: 5 Daire: 2 Mimarsinan Mah. Alsancak/İZMİR

Tel.: +90.232.463 4530  GSM: +90.551.933 9959

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Rengarenk beslenme

Sağlımızı korumak, geliştirmek, yaşam kalitemizi yükseltmek için vücudun gereksinim duyduğu besin ögelerini yeterli ve dengeli bir şekilde almak…
Devamını oku...

Korku nedir?

Korkmak… İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor sorumluluk…