AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Ma

Tür: Gerilim, Korku
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Tate Taylor
Oyuncular: Missi Pyle, Luke Evans, Juliette Lewis, Octavia Spencer, Allison Janney

Ohio’nun bir kasabasında yaşayan orta yaşlardaki yalnız bir kadının genç bir arkadaş grubunu evine davet etmesi üzerine yaşananları konu ediniyor. Issız bir kırsaldaki evinde büyük bir parti düzenleyen ve gençlerin de katılmasını isteyen kadının yapacaklarını kimse tahmin edemeyecektir. Gençler çok şanslı olduklarını düşündükleri sırada ev sahiplerinin niyetini sorgulamaya başlayacakları olaylar yaşanacaktır. Sue Ann adındaki ev sahibinin konukseverliği zaman geçtikçe bir takıntı haline dönüşecek ve gençlerin rüya gibi geçen akşamlarını hayatlarında yaşayabilecekleri en korkunç kabusa ve Ma’nın evi de dünya üzerinde gidebilecekleri en kötü mekana dönüştürecektir.

Düzenbazlar

Tür: Komedi
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Chris Addison
Oyuncular: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Tim Blake Nelson, Alex Sharp

1988 yapımı olan, Dirty Rotten Scoundrels filminin yeniden yapımı The Hustle, iki dolandırıcı kadın karakterin, kin duydukları erkeklerin, hayatlarını mahvetmek uğruna birlikte verdikleri mücadeleyi konu alıyor. İki dolandırıcıyı Anne Hathaway ve Rebel Wilson’ın canlandırdığı filmde, kaybeden şehri terkeder konulu renkli bir oyuna ev sahipliği yapıyor.

Godzilla: Canavarlar Kralı

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Michael Dougherty
Oyuncular: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins

Godzilla serisinin yeni filminde daha önceden beyazperdede birçok kere izlediğimiz mega canavarı bir güç savaşının içerisinde izliyoruz. Aralarında Mothra, Rodan ve Godzilla’nın ezeli düşmanı üç başlı King Ghidorah’ın da bulunduğu canavarlar en güçlü olmak için bir savaşa girişirler… 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like