AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Johnny English Tekrar İş Başında

Tür: Aksiyon, Komedi, Macera

Yapımı: 2018-İngiltere

Yönetmen: David Kerr

Oyuncular: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Emma Thompson, Jake Lacy, Ben Miller

Birleşik Krallık’a düzenlenen bir siber saldırının sonucunda ülkenin bütün aktif gizli ajanlarının kimlikleri deşifre olunca, hacker’ı bularak meseleyi çözmek, artık emekliye ayrılmış Johnny English’e (Rowan Atkinson) düşecektir.

Babamın Ceketi

Tür: Dram, Komedi

Yapımı: 2018-Türkiye

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı

Oyuncular: Mert Turak, Müfit Can Saçıntı, Elif Nur Kerkük, Erkan Can, Ayşen Gruda

Ferhat (Mert Turak), babası İbrahim (Müfit Can Saçıntı) tarafından binbir emekle okutulmuş, sonunda eğitimini tamamlamasına rağmen henüz iş bulamamış bir gençtir. Sevgilisi Aslıhan’ın (Elif Nur Kerkük) babası Hulusi (Erkan Can), sağlık sorunlarından dolayı kızının bir an önce evlenmesinde ısrarcı olunca kız istemeye giderler. Ancak Hulusi, Ferhat’ın önce iş bulmasını ister. Bunun üzerine harıl harıl iş aramaya başlayan Ferhat, ne kadar uğraşsa da bir iş bulamaz. Babası da oğlu için iş aramaya başlasa da olumlu sonuç alamaz. Ferhat sonunda her şeyi göze alarak çok daha zor ve tehlikeli maceralara atılacaktır.

Venom: Zehirli Öfke

Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Fantastik , Gerilim , Macera

Yapımı: 2018-ABD

Yönetmen: Ruben Fleischer

Oyuncular: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott

Araştırmacı gazeteci Eddie Brock (Tom Hardy), başına gelen talihsiz bir olayın ardından, kariyerini yeniden ayağa kaldırabilmek için Life Foundation’ın gizli faaliyetlerini araştırmaya başlar. Bir tesiste denemeleri yapılan ortak yaşar-simbiyotla temas edince Venom adlı çok güçlü ve kontrolü zor bir yaratık ortaya çıkar.

 

 

 

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

NETFLİX ÖNERİLERİ Virgin River / Dizi Oyuncu Kadrosu: Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Tim Matheson ve daha fazlası Tür:…