AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Kadavra

Tür: Korku

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Diederik Van Rooijen

Oyuncular: Shay Mitchell, Grey Damon, Stana Katic, Louis Herthum, Joseph Valentino Palau

Geçmişte madde bağımlılığıyla mücadele vermiş eski bir polis memuru olan Megan Reed (Shay Mitchell), rehabilitasyonun ardından bağımlılığını yenmeyi başarır. Tedavi gördüğü hastanenin bekçisi olarak işe başlar. Bir gece hastanenin morguna vahşice öldürülmüş bir kadın cesedi gelir ve Megan için korku dolu anlar başlar.
Sevilen gerilim dizisi Pretty Little Liars’tan tanıdığımız Shay Mitchell’in başrollerinde yer aldığı korku filmi Kadavra’nın yönetmenliğiniyse Diederik Van Rooijen üstleniyor. 

Ali

Tür: Dram

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: Ramazan Özer

Oyuncular: Gürbey İleri, Hakan Meriçliler, Semra Dinçer, Baran Şükrü Babacan, Sinem Karel Gürtekin

Genç yaşta mide kanserine yakalanan Ali’nin hayatı, yaşadığı zorluklarla birlikte değişmeye başlamıştır. Ali’nin hastalığı sadece onu değil, babasının da hayatını büyük ölçüde etkilemiştir. Oğlunun bu hastalığı yenmesi için elinden geleni yapan babası da, günden güne tükenmeye başlamıştır. 

Türk İşi Dondurma

Tür: Dram, Savaş, Tarih

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: Can Ulkay

Oyuncular: Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu, Caner Kurtaran, Will Thorp

1900’lü yıllarda Avustralya’da yaşayan iki Türk, geçimlerini dondurma satarak sağlamaktadır. 1915 yılında Çanakkale Savaşı’nın çıktığını öğrendiklerinde ülkeleri için mücadele etmek adına Çanakale’ye cepheye gitmeye karar verirler. Fakat adadan çıkmalarına izin verilmez ve bu sıralarda Avustralya’da Türkiye aleyhine propaganda yapılmaya başlanmıştır. İngilizler’in asker devşirmek istediklerini öğrendiklerinde ise ülkelerinde veremedikleri mücadeleyi Avustralya’da vermeye karar verirler. 
Ayla filminin yönetmenliğini yapan Can Ulkay’ın yönettiği Turkish’i Dondurma’nın kadrosunda Ali Atay, Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil gibi sevilen Türk oyuncular yer alıyor. 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like