KAZANDIRAN KAMPANYA AGORA’DA BAŞLIYOR

Okula dönüş alışverişi için Agora’yı tercih eden ziyaretçiler karlı çıkıyor, alışveriş yaptıkça kazanıyor.

Agora Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği “Kazandıran Param Card Kampanyası” kapsamında, aynı gün içinde tek seferde 400 TL ve üzeri alışverişe anında 40 TL yüklü Param Card kazanıyor ve Param Card ile alışverişe yine Agora’da devam ediyor. Okula Dönüşün En Karlı Alışverişi Agora’da Ziyaretçilerini Bekliyor! Agora Alışveriş Merkezi kazandırdığı kampanyalarına bir yenisini ekleyerek Param Card kampanyası ile ziyaretçilerinin okula dönüş alışverişine destek veriyor. Kırtasiyeden, giyime ve elektroniğe kadar tüm alışverişlerde kullanılabilecek Param Card ile hem alışveriş yapıp hem de kazanmaya devam edebilirsiniz. Agora Alışveriş Merkezi yıl boyunca yaptığı kampanyalarda kazandırmaya devam ediyor, ve ziyaretçileri için farklı hediyeler ile alışverişi keyifli hale getiriyor.

En Güzel Okula Dönüş Agora’da Başlıyor!

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin okul alışverişlerine muhteşem bir kampanya ile destek oluyor. Aynı gün içinde toplamda 400 TL ve üzeri alışveriş yapan Agora Card sahibi misafirler anında 40 TL değerinde param card kazanma şansı yakalıyor. AVM içindeki tüm mağazalarda geçerli olan bu kampanyaya katılım ve ayrıntılı bilgi için danışma noktasına başvurulması gerekmektedir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Kitaplar Gerçek Mucize Kendine İnanmaktır Ne mutlu olmak için ne de hayatını değiştirmek için asla geç kalmış sayılmazsın!…