AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Yıldızlara Doğru

Tür: Bilim Kurgu, Gerilim

Yapımı: 2019 – Brezilya, ABD

Yönetmen: James Gray

Oyuncular: Brad Pitt, Ruth Negga, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland

Film uzay mühendisliği yapan Roy McBride’ın yirmi yıl önce Neptün gezegenine orada hayat olup olmadığını araştırmak amacıyla giden babasını yirmi yıl sonra bulmaya ve görevinin neden başarısız olduğunu anlamak için güneş sistemini dolaşmasına odaklanacak.

Annem

Tür: Dram

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey

Oyuncular: Sumru Yavrucuk, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Sercan Badur

2019 yapımı film Annem, üniversite için ailesini bırakıp İstanbul’a giden Nazlı’nın, yaşadıkları sonucu sevmediği kasabasına dönüşünü ve annesi ile arasındaki güçlü bağı anlatacak.

Fırıncının Karısı

Tür: Komedi

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: Murat Onbul

Oyuncular: Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Beyti Engin

Yerli komedi filminin konusu; Fırıncının karısının, hal ve hareketlerinden şüphelendiği kocasını izlemesine odaklanıyor.Sakin, kendi halinde bir kadın olan Ferdane ve kocası Mustafa’nın sıradan bir yaşamı varken; maskülen ve kıskanç Mustafa bir anda değişir. Ferdane başta bu değişimin geçeceğini ve kocasının normale döneceğini düşünür ancak konu pek de onun düşündüğü gibi değişdir. Ferdane kendisine yardım etmesi için kardeşi Ramazan’la birlikte kocasının peşine düşer. Olaya başka karakterlerin de karışması ile işler de karmaşıklaşır ve Mustafa, Ferdane ve Ramazan kendilerini bambaşka bir maceranın içinde bulur.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like