İzmir’de sahne Cem Yılmaz’ındı

Yaşam koçu Şela Habif’in insanlar arasında köprü olmak, birilerine ilham vermek ve katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği NETTALKS söyleşiler serisinin konuğu Cem Yılmaz oldu. Toplumda ‘iyi ki varlar’ dediğimiz, etkileme gücüne sahip, alanında başarılı olmuş kişilerle İzmirlileri buluşturmak amacıyla yola çıkan NETTALKS, Cem Yılmaz’ın katılımıyla 26 Eylül Perşembe günü İzmir Swissotel Büyük Efes’te gerçekleşti.
Organizasyonun gelirinin tamamının Türk Eğitim Vakfı’na bağışlandı. Yaklaşık 800 kişinin izlediği NETTALKS’ta daha önce Ayşe Arman, Azra Kohen ve Ali Poyrazoğlu gibi isimleri ağırlayan Şela Habif, “Stand up’ta çığır açan, kıvrak zekâsı ve müthiş esprileriyle bizi kendine hayran bırakan bir konuğumuz var” diyerek yoğun alkış eşliğinde sahneye Cem Yılmaz’ı davet etti.
Şela Habif ile sahneyi paylaşan Cem Yılmaz, “Bu organizasyonlar beni çok mutlu ediyor. Yetişemediğimiz yerler oluyor ve bu tür organizasyonlar sayesinde ulaşamadığımız yerlere fayda sağlamış oluyoruz” diyerek sözlerine başladı. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen söyleşide ünlü komedyen “İnsanlar başarılarını kutlamayı çok geciktiriyorlar. Hepimiz hayatımızda çok ciddi bir gelişim kaydettiğimizin farkında olamıyoruz. Örneğin ben çocuk sahibi olunca anladım. Kendimi gözlemledim, hangi noktadan hangi noktaya gelmişim ve fark etmediğim şeyler olmuş, kendimi hiç kutlamamışım diye düşündüm” dedi.

İSİMLER

Cem Yılmaz
Demir-Ferah-Metin Sancak
Filiz Pelit
Peral Sanford, Gamze Tort
Özge Alabay, Şenya Tokatlı, Simay Tokatlı
Ayşe Çevik, Arzu Özmızrak
Aslı Önder
Kamile Özdamar
Hülya Şat, Mehtap Kahyaoğulları
Sevinç Özyatik, Yeşeren Özsoy
Burcu Güneş, Derya Kurt, Gülnur Soybayraktar, Tuğçe Altıntaş
Demet Özbüker
Yasemin Çakarel, Demet Alhat
İnci Corsini, Tina Alharal
Begüm Şen, Hanzade Gökşin
Ebru Abay, Esra Heris
Lale Somak
Meral Somak, Nurhan Sanchez
Arzu-Tarkan Demiral
Özge Avınca
Özlem Ertuğ, Seda Tezol
Melis Coşkun
Ayda Benefrai
Öznur-Ömer Pelit
Berna Ayaz Akbaba
Koray Sarıtan, Ayşe Karpat, Rıza Elibol
Şela Habif
0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Evde yılbaşı…

Dekordan ikrama 8 adımla evinizi yılbaşına hazırlayın 2019’a sayılı günler kaldı, yılbaşı heyecanı evleri sarmaya başladı. “Bu yılbaşı…