EBSOV Kadınlar Birliğikermeste buluştu

EBSO Vakfı Mütevelli Heyet Üye eşleri tarafından kurulan EBSOV Kadınlar Birliği, İpek Özçelik’in başkanlığında geleneksel kermesini Alyans Küçük Kulüp’de düzenledi.

Gerçekleştirdiği organizasyonlarla üniversite öğrencilerine burs sağlayan EBSOV Kadınlar Birliği, kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projelerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her yıl yaklaşık 500 bursiyer ve ihtiyaç duyulan bölgelerde kurulan EBSO okullarına maddi ve manevi kaynak yaratmak için faaliyetlerde bulunan EBSOV Kadınlar Birliği geleneksel kermesini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Kermes için bir aydır hazırlık yaptıklarını belirten Kültür ve Sanat Komite Başkanı Benal Özbek ve Sosyal İşler Komite Başkanı İncila Özçelik Kabadayı çok özel kişilerden oluşan standların özenle seçildiğini katılımcıların da kermesten memnun kaldığını bahar kermesinde de birarada olmak istediklerini söyledi.

EBSOV Kadınlar Birliği Başkanı İpek Özçelik, EBSO Vakfı yararına düzenlenen yeniyıl kermesine İzmir, İstanbul, Balıkesir, Ege Bölgesi’nden birçok tanınmış firmanın yanısıra bu sene Bulgaristan’dan dahi gelip stand açan katılımcılarının olduğunu vurguladı. Kermesin mimarları Sosyal İşler Komite Başkanı İncila Özçelik Kabadayı ile Kültür ve Sanat Komite Başkanı Benal Özbek’e teşekkür eden Özçelik, Vakıf olarak “en iyi yatırım, geleceğe olan yatırımdır” inancı içerisinde “üret, paylaş, mutlu ol” sloganıyla çalışmalarına devam ederek her yıl 500 öğrenciye dokunduklarını paylaştı.

 EBSOV Kadınlar Birliği Yönetimi
İpek Özçelik
Benal Özbek, İncila Özçelik Kabadayı
Betül Elmasoğlu, Nasip Elmasoğlu, Özgür Şen
GülserTabağ, Zerrin Şenolsun, Duha Baran, Ayşen Uçak, Handan Atılgan
Sunay Akça Sun
Neslihan Keskinoğlu
Sedef Cengiz Yörek
Şule Karabağlı, Yıldız Ozçelik
Yelda Temizocak
Elif Öznur
Nurten Sezen Irmak, Sinem Güres
Ebru Abay
Sinem Erkılınç Türetken
Melek Yaren
Aysel Baysak
Funda Kandemir, Efsun İncekara, Füsun İncekara, Hümeyra Yıldırımlar
Demet Durak
Uğur Yurdaer
Selma Orhan, Handan Orhan
Pınar Uçak, Zuhal Kocaer, Ferda Kocaer
Nilgün Özbayram, Suzan Özbütün
Peri Demirgüreş, Betül Hanoğlu, Seda Akın, Evrim Yavaşoğlu, Elif Moroğlu
Tuba Yazar, Selvin Çeviker
Betül Elmasoğlu, Nasip Elmasoğlu
Özgür Şen
Evrim Çağatay, Aslı Güvenç
Derya Gürsel, Benal Özbek, Funda Hotamış
İncila Özçelik Kabadayı, İpek Özçelik
Efsun İncekara
0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like