İFOD’un 26. Geleneksel Sergisi “DENGE” açıldı.

İFOD (İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği) 26 yıldır aralıksız düzenlediği geleneksel sergi geleneğini “DENGE” ile sürdürüyor. Bu yıl seçilen “DENGE” konulu fotoğrafların yer aldığı sergi, yeni yerinde, modern ve çağdaş yüzü ile İzmir’e kazandırılan İFOD Galeri’de üyeler ve çok sayıda sanatseverin katılımı ile açıldı. 

Her yıl üyelerin önerileri ve oylamaları ile belirlenen konuların, bir yıl boyunca üyeler tarafından çalışılması ve dört dernek üyesi ile dışarıdan bir fotoğraf sanatçısının oluşturduğu beş kişilik seçici kurul tarafından değerlendirilerek açılan sergi, önce İzmir’de, daha sonra yıl boyunca farklı şehirlerde fotoğrafseverler ile buluşuyor.

Açılış konuşmalarını İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Şengök ve Geçmiş dönem Başkanı Doç. Dr. Beyhan Özdemir’in yaptığı ve İFOD’un, işleyişi ile Türkiye’de bir ilk olma özelliğini de taşıyan 26. Geleneksel Sergisi 5 Şubat’a kadar İFOD Galeri’de hafta içi ve Cumartesi saat 11:00 – 18:00 arası ziyarete açık.

Jürinin de birer fotoğrafla yer aldığı bu yıl ki sergide eserleri sergilenen üyeler şöyle;

Seçici Kurul Üyeleri; Gönül Ocak (İFOD Üyesi) Özcan Yurdalan (Fotoğraf Sanatçısı) Seda Şengök (İFOD Yönetim Kurulu Başkanı)Selim Bonfil (İFOD Yönetim Kurulu Üyesi) 

İFOD Üyeleri; Celal Erdem, Meliha Aladağ, Nurten Gül, Aylin Telef, Emine Bozan Yelkenci, Öznur Deniz, Kemal Okul, Nihal Ağruslu, Levent Çanakkalelioğlu, Fatoş Kalınkaya, Cumhuriyet Afife Alpaslan, Nejat Gündüç, G.Irmak Ağrı, A. Ümit Evran, Önder Köktürk, Ali Işık, Ercan Öztürk, Erol Özdayı, Ahmet Kılıç, F. Gülce Hakgüder, Emine Yelkenci, Erdem Akkoca, Funda Öztürk, Cemal Şamlı

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like