MAGAZİN

Ebru Şahin’in İspanya’daki başarısı

‘Hercai’ dizisindeki performansıyla dünya gündeminden düşmeyen güzel oyuncu Ebru Şahin, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden birine layık görüldü. Son olarak  ekrandaki başarısıyla İsviçre’de oynadığı dizinin adı ‘Reyyan’ olarak değişen Şahin, bu kez İspanya’dan ödül aldı.
Reyyan karakteriyle milyonların sevgisini kazanan  güzel oyuncu, İspanya’nın en prestijliödüllerinden olan ‘Premios Telenovelas Espana’da En İyi Karakter ödülünün sahibi oldu. İspanya’nın Televizyon Oscar’ı olarak bilinen ödülü alan oyuncu için sosyal medyada binlerce yorum yapıldı.

Tolgahan Sayışman Sürprizi Açıkladı 

Mayıs 2019 da oğulları Efehan’a kavuşan Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinden sürpriz bir haber var. Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi ikinci çocuklarının yolda olduğu haberini bu kareyle paylaştı. Sayışman fotoğrafa şu notu düştü: “En muazzam hediye. En
mutlu an. Daha mutlu olamazdım.”

Tolgahan Sayışman bir kız bebeklerinin dünyaya geleceğini de kendi doğum gününde öğrenerek ikinci bir sürprizi yaşadı.

Popstar Aydan anne oldu

Popstar yarışması ile ünlenen Aydan Kaya anne oldu.
Güçlü sesi ile her zaman dikkatleri çeken güzel şarkıcı Aydan Kaya, geçtiğimiz aylarda hayatını Teoman Şafak ile birleştirmişti. Aydan Kaya’dan yine güzel bir haber var. Hamile olan şarkıcı geçtiğimiz gün doğum yaptı ve oğluna kavuştu. Kaya, güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

İnstagram’da en çok bu oyuncular takip ediliyor

Sosyal medya uygulaması İnstagram’da en çok takipçi sayısına ulaşan beş ünlü oyuncu kimler merak ediyor musunuz? Sosyal medya artık oyuncuların kendi PR’larını yaptıkları, paylaşımları ile milyonları peşinden
koşturdukları bir sosyal etkileşim mecrası oldu. Ülkemizde en çok takipçi sayısına ulaşan beş ünlü oyuncu sıralaması şöyle:

  1. Hande Erçel: 17.520.094 
  2. Burak Özçivit: 16.354.192 
  3. Demet Özdemir: 11.841.571 
  4. Fahriye Evcen: 11.230.922
  5. Neslihan Atagül: 11.015.705

Işıl Yücesoy; “İzninle” dedi

Türk pop müziğinin efsane ismi aynı zamanda usta oyuncu sıfatını
oynadığı film ve dizilerdeki üstün performansı ile isminin önüne
yazdıran Işıl Yücesoy hakkında sosyal medyada ve bazı magazin sitelerinde bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Yücesoy, başrollerini Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in paylaştığı ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna dâhil oluyor. Bu iddia Işıl Yücesoy hayranlarını hayli heyecanlandırdı. Tabiî ki beni de…

Hemen aradım Işıl Yücesoy’u ilk ağızdan öğreneyim dedim… Tüm
sevecenliğiyle konu ile ilgili “Zaman zaman biz oyuncuların başına
gelir. Bizi seyrettikleri bir dizinin içinde görmek isterler. Bu duyguya
teşekkür ediyorum. Ama bu projeden ne bir teklif aldım, ne de bu
pandemi süresinde çalışmaya niyetim var. Zaten öyle bir şey olursa ilk
sen duyarsın dedi ve ekledi ama başka bir sürprizim var 11 Aralık’ı
bekle “dedi. Tüm pandemi döneminde üretkenliği ile takdir edilen isimlerden olan Işıl Yücesoy yine boş durmamış Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan İzninle adlı yepyeni single çıkarttı. Şarkının sözü ve müziği Işıl Yücesoy’un önceki çalışmalarında da yol arkadaşlığı yaptığı Sadettin Dayıoğlu’na, düzenlemesi Tansel Doğanay ve Can Hatipoğlu’na ait. İzninle çok kuvvetli bir gitme isteğine rağmen, çok naif bir kalma duygusu hissettiriyor. Bu nedenle kalplere dokunacak” sözleriyle şarkısını anlatan Işıl Yücesoy, single çalışmasının kapak ve imaj fotoğrafları için Fairmont Quasar İstanbul’da Burak Yener’in objektifine poz verdi.

Bayılıyorum Işıl Yücesoy’un bu üretkenliğine , yaşam enerjisine ve hep
diyorum sen üret biz dinleyelim kaliteye hasret olduğumuz şu
günlerde ilaç gibi geliyorsun tüm yüreklere…

25 yıl sonra yeniden…

Gold Film’in hazırlıklarına devam ettiği yeni dizisinin kadrosu yavaş yavaş şekillenirken oyuncu kadrosunda bomba iki isim var. Gold Film’in hazırlıkları devam eden yeni dizisinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır başrolü paylaşacak. Daha önce  Yavuz Özkan’ın “Bir Kadının Anatomisi” filminde oynayan Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ tam 25 yıl sonra tekrar birlikte kamera karşısına geçecek.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like