TWO COWBOYS

Size  Tuncay ve Anıl Çetin kardeşlerin yarattığı ‘’TWO COWBOYS’’ markasından bahsetmek istiyorum.

Bize biraz markanın doğuş hikayesinden bahsedermisiniz?

Anıl Bizler her daim ilgi alanlarımız ve yapmak istediklerimizin peşinden gittik . İki kardeş olarak fikirlerimiz ile beklentilerimiz örtüşünce deneyim ve tecrübelerimizi de yanımıza alarak marka adına çalışmalara başladık. Kısa zaman önce hayata geçirdiğimiz Two Cowboys markası, insanlar ve bu sektörün öncüleri tarafından tam not almış durumda. Bu bizi daha da heyecanlandırıyor ve yapmak istediklerimize ışık tutuyor.

Tuncay Bu zamana kadar farklı sektörler de iş deneyimlerim oldu. Fakat hayalimde her daim moda ve bu sektörle alakalı çalışmalar yapmak vardı. 20’li yaşların başlarında modellik hayatına giriş yaptım. Bununla birlikte bir çok organizasyonda yer aldım. Moda haftaları, defileler, marka çekimleri,tasarımcılarla işbirlikleri gb. Şimdilerde ise sektörün içerisinden  gelen biri olarak kendi yaratıcılığımızı kullanıp , kafamızdakileri  hayata geçirmeye başladığımız keyifli bir sürecin içerisindeyiz.

Neden Two cowboys?

Tuncay/Anıl Two Cowboys adının ortaya çıkması ise şöyle.Biz iki kardeş olarak hayatımızda ne yaşarsak yaşayalım enerjimizi, yüksek motivasyonumuzu ve kendi pozitif ruhumuzu kaybetmeden yol almaya, ilerlemeye devam ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bunu da marka ile bütünleştirmek ve bu enerjimizi bir şekilde bizi tercih edecek insanlara göndererek pekiştirmek istedik. Ve iki kişi olarak başlattığımız bu işin başına ‘’TWO’’ getirdik. Atlara olan ilgimiz, onların insanlarla olan ilişkileri ve kafadar olmamızla bizim kesinlikle bu ismin tamamlayıcısı ‘’COWBOYS’’ olmasını istedik. Ve sonrasında kendi hikayemizi oluşturmaya başladık. 

Two Cowboys’un nasıl bir tarzı ve akışı olacaktır?

Anıl/Tuncay Two Cowboys birkaç alanda faaliyet gösterecektir. Bunlardan İlk’i satışa sunduğumuz ürünler giyim, aksesuar, takılar gibi. Marka isminden dolayı insanların aklına sadece kovboy kıyafetlerimi olacak algısı gelebilir. Hayır, marka hem geçmişi hem dönemi yakalayan bir sentezle günlük yaşamda rahatça kullanılabilecek, bir ürünün diğer ikinci bir kişide olmayacağı kıyafetleri satışa çıkaracaktır. Son hazırlıklarını gerçekleştirdiğimiz diğer alan ise, model eğitim akademisi hayata geçecektir. Bunlarla birlikte marka, workshoplar, etkinlikler, sosyal sorumluluk projelerinde de yer alacaktır.

Detaylı Bilgi için:

https://www.instagram.com/twocowboysco/?hl=tr

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like