Pandemide Gelinlikler de İnternetten Satılıyor

Koronavirüs salgını, bütün tüketim alışkanlıklarında olduğu gibi evlilik alışverişinde de değişikliklere neden oldu.

Aylar öncesinden başlayan ve üst üste prova edilerek hazırlanan kişiye özel dikim gelinlikler, yerini hazır gelinliklere bırakmaya başladı. www.hazirgelinlik.com web sitesi üzerinden satışa sunulan gelinlikler, farklı stillere hitap eden model çeşitliliği ve fiyat avantajlarıyla gelinlerin satınalma tercihleri arasına girdi.

Pandemi nedeniyle kısıtlamaların ve sokağa çıkma yasaklarının devam etmesi, evlilik hazırlıkları yapan çiftleri de internet alışverişine yönlendirdi. Önceleri gelin adaylarının farklı günlere yayılan ve en az 3 prova sonucunda nikah veya düğün törenlerine teslim edilen gelinlikler, hazır giyimde kullanılan beden ölçülerinin gelinlik kalıplarına yansıtıldığı modeller ile gelin adaylarına sunuluyor.

Yeni nesil gelinler dünya trendlerine uygun hazırlanan gelinlik modellerinde hemen teslim  ayrıcalığı sunan hazırgelinlik.com’u tercih ediyor

Dünya trendlerinden oluşan gelinlik modellerini hemen teslim fırsatı ve fiyat avantajlarıyla web sitesi üzerinden satışa sunan hazirgelinlik.com  modern, minimalist, romantik ve retro görünümüyle dikkat çeken yeni koleksiyonuyla yaz gelinlerine birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Pandemi koşullarında yaygınlaşan butik düğün ve nikah seremonilerine uygun tasarlanan parçalarda zarafetin simgesi Fransız dantelleri, duru dokusuyla vücudu saran ithal stretch kumaşlar, ipek tül, organze ve ziberlin gibi yüksek kalitede kumaşlardan hazırlanan kusursuz kalıpların kullanıldığı inci beyazı ve nüd tonlarda gelinlik modelleri öne çıkıyor. Flörtöz katmanlar, gecenin yıldızına eşlik eden ışıltılı kumaşlar, zarif ve etkileyici işlemelerin ustalıkla bir araya getirildiği asil duruşuyla kraliyet şıklığını aratmayan özel parçalar ve zamanın ruhundan ilhamla hazırlanan yeni nesil romantiklere göz kırpan gelinlik modelleri ise koleksiyonun en göz alıcı detayları olarak göze çarpıyor. Koleksiyonda gelinliklerin yanı sıra, nikah ya da küçük kutlamalar için mini ve midi elbiseler, çarpıcı bir görünüm yaratan saç aksesuarları, el işi duvak tasarımları, tül eldivenler ve kemerler gibi zarif parçalar da bulunuyor.

Gelinlikler her tarza ve bütçeye uygun tasarlanıyor

www.hazirgelinlik.com web sitesi üzerinden satışa sunulan dünya trendlerinde hazırlanan tasarımlar, farklı stillere hitap eden model çeşitliliği ve 1.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla gelinlere hem pratik hem de %60’a varan ekonomik satınalma  avantajı sunuyor. Her tarza ve her bütçeye uygun olarak tasarlanan gelinlikler, ücretsiz kargo ile teslim ediliyor ve ihtiyaç olması halinde tadilatları da ücretsiz olarak yapılabiliyor. Kredi kartı ya da kapıda ödeme seçenekleri imkanı da tanıyan hazirgelinlik.com ‘da  gelinliklerin yanı sıra gelinlik aksesuarları, nikah elbiseleri ve duvak modelleri de yer alıyor. Türkiye’nin her noktasına kargo ile ürün ulaştırılabilen www.hazirgelinlik.com ‘a tıklayan gelin adayları, beden ölçülerine ve vücut tipine uygun gelinlik modelini nasıl seçebileceklerine dair bilgilere de site üzerinden ulaşabiliyor.

En Yoğun Talep Kıbrıs, Hollanda ve Almanya’dan

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından sipariş alan www.hazirgelinlik.com  her ay dijital mağazasına eklediği yeni modelleri ve  ürün çeşitliliği ile gelinlerin düğün günü şıklığında en pratik çözümü sunan ilk adres olmayı  hedefliyor. İstanbul’da yaşayan gelin adaylarının anlaşmalı mağazalarda gidip görme imkanı bulduğu hazır gelinlikler, Türkiye’nin kargo ulaşabilen tüm il ve ilçelerinin yanısıra, Almanya, İngiltere, Kıbrıs, Fransa, Rusya ve Arap Ülkeleri’ne de ulaşıyor. Şu anda yurtiçinde en çok talep İstanbul, Mersin, Hatay, Eskişehir, Diyarbakır, Mardin, Konya, Çanakkale, Edirne, Samsun ve Trabzon’dan,  yurtdışında ise Kıbrıs, Hollanda ve Almanya’dan geliyor.

hazirgelinlik.com hakkında:

Evlilik hazırlığı yapan gelin adaylarına istediği gelinliği hızlı, kolay ve bütçesine uygun koşullarda ulaştırma hedefiyle yola çıkan www.hazirgelinlik.com kaliteli kumaşlardan dünya modasını takip ederek ürettiği binlerce model ile gelinlik alışverişine farklı bir anlayış getiriyor. İstanbul Anadolu Yakası’ndaki çözüm ortağı modaevinde gelinliklerin prova edilebildiği ve teslim alınabildiği bir sistemle çalışan www.hazirgelinlik.com diğer şehirlere ise ürünleri kargoyla ulaştırıyor. Her tarzda ve bütçeye uygun gelinliklerin üretim aşamasında Fransız danteli, ziberlin, organze, ithal strech kumaşlar ve ipek tüller kullanılıyor. Türkiye’nin kargo ulaşabilen tüm il ve ilçelerinin yanısıra, Almanya, İngiltere, Kıbrıs, Fransa, Rusya ve Arap Ülkeleri’ne de gönderilen gelinlikler,  www.hazirgelinlik.com web sitesi üzerinden kredi kartı ile satın alınabildiği gibi kapıda ödeme seçenekleri de sunuluyor. www.hazirgelinlik.com ‘da  gelinliklerin yanı sıra nikah elbiseleri, duvak modelleri, kese, tarlatan gibi gelinlik aksesuarları da yer alıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like