Güzelliğin Starları İzmir Güzellik Fuarında Olacak

En son güzellik trendi ürün ve hizmetlerin sergileneceği START BEAUTY İZMİR EXPO’da güzelliğin starları podyuma çıkacak. Türkiye’nin ünlü makyaj sanatçısı Erkan Uluç, Uluslararası Güzellik Uzmanı Şems Arslan, Uluslararası Kosova saç şov ekibi ve balerin Aslı Çilek organizasyonda gösteri yapacak isimlerin başında geliyor.

SEKTÖRE DAMGASINI VURACAK

Türkiye’nin batıya açılan kapası İzmir güzellik sektörünün alanındaki en kapsamlı organizasyonuna ev sahipliği yapacak. START BEAUTY İZMİR EXPO, İZMİR ESTETİK KOZMETİK GÜZELLİK FUARI 21-24 Ekim 2021’de Fuar İzmir’de gerçekleşecek. Kentte bir ilki gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten START Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, “Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de START Fuarcılık olarak İzmir Güzellik Fuarı’nı gerçekleştireceğiz. START BEAUTY İZMİR EXPO’da yeni teknolojik cihazlar, en trend ürünler, güzellik ve bakım sektörüne ait profesyonel markalar, dünyadaki son güzellik trendleri, yöntem ve ekipmanlar bir araya geliyor. Fuarın düzenleneceği dört gün boyunca; konusunda uzman doktorları, kozmetik ve makyaj uzmanları, güzellik ve bakım profesyonellerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Ücretsiz yapılacak protez tırnak, cilt bakımı, cilt analizi, kalıcı makyaj etkinlikleri ve birçok alanında uzman eğitmenlerin vereceği seminerler ve profesyonel ekiplerce düzenlenecek “Show”lar ile sektöre damgasını vuracak”dedi.

ETKİNLİKLER GÖZ KAMAŞTIRACAK

START Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk etkinlikler hakkında şu bilgiyi verdi;

Açılış töreni  “Bale Gösterisi” ile başlayacaktır. Baş balerin sanatın doğrudan insan cildine aktarıldığı Body Makeup ile gerçek kıyafeti andıran bir boyamayla sahnede yer alacaktır. Doğadan esinlenen “Rüyadan Uyanış” isimli dans gösterisinin baş balerini, İzmir Devlet Opera ve Balesi baş dansçılarından Aslı Çilek, koreografı Banu Dağcıoğlu Türkeli, Cello Zafer Zencirli, Piano Yelena Şekalyova ve müzisyenleri de İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası olarak sahnede Gabriel Faure “Apres un reves” -Rüyadan Sonra- eseri ile yer alacaklardır.

Fuarda yurt dışından gelecek ekiplerce düzenlenecek “Show”lar da yer alacaktır. Kosova’dan gelen ekip yaklaşık 10 kişi ile sahnede “Saç Show” düzenleyeceklerdir.

Türkiye ve dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan, Paris, Londra ve İstanbul moda haftalarındaki defilelerde baş makyöz olarak çalışan Kreatif Makyaj Direktörü Erkan Uluç, profesyonel makyaj tekniklerini ziyaretçilerimizle paylaşacaktır.

Alanında uzman doktorlar, psikologlar ve diyetisyenler, bedenimizle ilgili merak ettiğimiz tüm soruları söyleşilerinde yanıtlayacaktır. Sağlıklı yaşam, salgın döneminde evde alınan kiloların kalıcı bir şekilde verilmesi ana konu başlıklarındandır.

Azerbaycan kökenli, Uluslararası Güzellik Uzmanı Şems Arslan, konuk olduğu birçok programda anlattığı cilt bakımı için doğal yöntemleri, bu fuarda ziyaretçilerimizle de paylaşacaktır. İnatçı cilt lekelerine karşı 2022’de çıkaracağı koleksiyonunu da bu fuarda tanıtacaktır.

Dünyaca ünlü markalar LOREAL ve SCHWARZKOPF, düzenleyecekleri “Show”lar ile bu fuarda yer alacaktır.

Sektörün birbirinden değerli Odaları ve kurumları birbirinden çeşitli “Show”lar ile ziyaretçilerimizle buluşacaktır.

Akabinde birbirinden değerli katılımcılarımızın düzenleyeceği kalıcı makyaj, protez tırnak, kaş-kirpik laminasyonu ve daha birçok etkinlik ile her gün dopdolu geçecektir.

(AÇILIŞ TÖRENİ 21 EKİM 2021 TARİHİNDE SAAT 14.00’TE GERÇEKLEŞECEK)

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like