En Sevdiğin Kıyafeti Kaç Kere Giydin?

Vanish Multipower Soruyor;

En Sevdiğin Kıyafeti Kaç Kere Giydin?

Türkiye’nin ve dünyanın kıyafet bakım uzmanı Vanish, kullanıcılarını doğru yıkama alışkanlıklarına sahip olarak sorumlu tüketimin parçası olmaya davet ediyor ve soruyor: “En Sevdiğin Kıyafeti Kaç Kere Giydin?”. Giyilen her kıyafetin üretiminde tüketilen milyonlarca ton su, günümüzde kıyafetlerin eskisi kadar dayanıklı üretilmemesi ve doğru bilinen yanlış yıkama alışkanlıklarıyla kıyafetlerin ömrü kısalıyor. Bu noktada Vanish, “Yaşasın Kıyafetler” adını verdiği yeni sosyal sorumluluk projesiyle “Sen de doğru yıkama alışkanlıklarına sahip olarak ​sorumlu tüketimin parçası olabilirsin” diyor.

Reckitt Türkiye bünyesinde 30 yıldan fazladır bulunan, şirketin en eski ve en köklü markalarından Vanish Multipower, güvenli ve güçlü bir leke çıkarıcı olmasının yanında, üstün performansıyla renklerin birbirine karışmasını önleyerek kıyafetlerin ömrünü uzatıyor. Vanish Multipower, sıcak suyla yapılan ve kıyafetlere zarar veren yıkama yerine üstün formülüyle 30C soğuk suda bile lekeleri tamamen çıkarıyor, kıyafetlere zarar vermiyor. Deterjan güçlendirici özelliğiyle her yıkamada maksimum hijyen sağlayan ürün kıyafetlerin ömrünü uzatırken, su kaynaklarımızı korumaya katkı sağlıyor ve sorumlu tüketim için de önemli bir katkı sağlıyor.

Vanish Multipower ile sadece kıyafetleri değil suyumuzu da koruyoruz

Yaklaşık iki yıldır koronavirüs nedeniyle ev temizliği, hijyen ve dezenfeksiyon ürünlerine olan talebin kısa sürede ve hızla arttığını belirten Reckitt Hijyen Pazarlama Direktörü Tarık Bayar, deterjan güçlendirici ürün Vanish Multipower ile ilgili olarak şunları söyledi: “Giysi bakımıyla birlikte hijyen fonksiyonu da sağlayan Vanish ürünlerimiz büyük talep görüyor. Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) verilerine göre, ülkemizde 1 ton tekstil üretimi için ortalama 230 ton su kullanılıyor. Sadece 1 tane sıradan pamuklu tişörtün üretimi için harcanan su ise yaklaşık 2.7 ton. Bir elbise için 7 ton suyun kullanıldığı günümüzde. Giydiğimiz her kıyafetin üretiminde milyonlarca, son dönemdeki hijyen ihtiyacıyla sık sık ve sıcak suda yıkadığımız kıyafetlerimiz çabucak yıpranıyor. Böylece her kıyafet hem su kaynaklarımızı tüketiyor hem de cebimize yük oluyor. Vanish Multipower özel formülüyle renkleri karıştırmayarak kıyafetlerin ömrünü uzatıp; sevdiğimiz kıyafetleri daha uzun giymemizi sağlıyor. Sadece kıyafetlerimizi değil suyumuzu da koruyoruz.”

Tüketicilerin yeni kıyafet almasının temelinde giysilerinin yapısının bozulması geliyor. Günümüzde sentetik kıyafet üretiminin artmasıyla kıyafetlerin eskisi kadar dayanıklı olmaması, tüketicilerin yanlış yıkama alışkanlıkları ve üzerindeki etiketleri okumaması gibi nedenler kıyafetlerin uzun süre giyilmesinin önüne geçiyor. Tüketicinin değişen ihtiyaçlarına cevap veren marka Vanish, geliştirdiği inovatif ürün Multipower sayesinde soğuk suda bile lekeleri çıkaran, renklerin birbirine geçmesini önleyen, kıyafetlere işleyen ter ve kötü kokuları yok eden özellikleriyle kıyafetleri koruyor.

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like