Rüya Gibi Kahramanlar Özdilek Ev Tekstili ile Gerçek Oluyor

Dünyaca ünlü Disney’in ev kategorisindeki Disney Home markasının Avrupa ve Güney Afrika pazarlarına yönelik üretim ve satış lisansını da alan Özdilek Ev Tekstili, çizgi film tadındaki reklam filmi “Rüya Gibi Kahramanlar”da çocuklar için hazırladığı yeni nevresim takımları ve bornozlarını tanıtırken, Spider-Man, Cars ve Frozen karakterlerine yer verildi. Marvel lisanslı Spider-Man ile Disney lisanslı Frozen ve Cars çizgi filmlerinin sevilen karakterleri Özdilek’in “Rüya Gibi Kahramanlar” reklam filminde buluştu.

ÇİZGİ FİLM TADINDA REKLAM FİLMİ!

Şimşek Mquenn, Elsa ve Spider-Man desenli tek kişilik nevresim takımları ile çocuk bornozu koleksiyonlarının tanıtıldığı Özdilek Ev Tekstili’nin yeni reklam filmi, miniklerin renkli dünyasına hitap ediyor. Disney’in dünyadaki 4 lisansöründen biri olan Özdilek’in Spider-Man ile Frozen ve Cars karakterlerinin süslediği yeni çocuk havlu – bornoz takımları ile nevresim takımları yüzde yüz pamuklu kumaştan üretiliyor. Tek kişilik nevresim takımları; 1 adet nevresim, fitted çarşaf ve tekli yastık kılıfından oluşuyor.

Aynı zamanda konforlu bir uyku için yumuşacık kullanım sunan nevresim takımları çocukların yaş gruplarına uyacak şekilde tasarlanıyor. Birbirinden renkli desenlerle ve Disney’in çok sevilen karakterleriyle hazırlanan Disney lisanslı ev tekstili ürünlerini, siz de Özdilek mağazaları, çevirim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com, yetkili satış noktaları ve Özdilek bayilerinden dileğiniz zaman satın alabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like