Yabancı Yatırımcının Gözdesi Görece

Portrait of an international family, walk through the old town

Yabancı yatırımcıların yeni adresi İzmir’in parlayan yıldızı “Görece” oldu. Her yere yakınlığıyla dikkat çeken Görece, yılda 13 bin tonun üzerinde oksijen üreten 450 hektarlık Çatalkaya Korusu’na komşuluğuyla yabancı yatırımcıların gayrimenkuldeki gözdesi haline geldi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yabancılara yapılan konut satışları 2021’de önceki yıla oranla yüzde 43,5 arttı. Toplam konut satışları içinde yabancıların payı yüzde 3,9 oldu. İzmir ise yabancıya konut satışında iller arasında 7. sırada yer aldı. İzmir’de yaşamak isteyen yatırımcıların ilk tercihi ise Görece oldu. Görece’yi ziyaret eden birçok yerli ve yabancı yatırımcı, Görece’yi ve sunduğu avantajları görünte rotayı buraya çevirdi.

ŞEHRİN KALBİNDE DOĞAL YAŞAM
Alışverişlerinde organik sebze ve meyvelere, süt ürünlerine, yöresel ekmek çeşitlerine ulaşabilme imkanıyla Görece, organik ve sağlıklı bir yaşam vaad ediyor. Aynı zamanda şehrin kalbinde doğal bir yaşamın da kapısını aralıyor. Görece, Çatalkaya Korusu’nda doğa yürüyüşü, bağların arasında bisiklet turu, Ege’nin en güzel plajlarında deniz, kum ve güneşin keyfi, mesire alanları, doğal güzellikleri ve doğanın renklerinden ilham alınarak hazırlanan nazar boncuklarının üretildiği Boncuk Köy’de rengarenk bir gün geçirme fırsatlarını bir arada sunuyor.

MODERN VE PRESTİJLİ KONUTLAR
İzmir’in parlayan yıldızı Görece’de prestijli ve modern konutlar ürettiklerini söyleyen Forbest Yapı Satış Direktörü Deniz Erdoğan “İzmir iklimi, doğası, körfezi, tarihi, sosyo-kültürel değerleriyle herkesin yaşamak istediği, büyük şehirlerden çokça göç alan bir şehir. Yurt dışından gelenler İzmir’e çok hızlı uyum sağlıyor. Ancak yabancılar modern olduğu kadar doğal, içerisinde sosyal alanlar olan, güvenlikli konutlara ilgi gösteriyor. Biz Görece’de tam da böyle konutlar inşa ediyoruz” dedi.

“HER YER” YAKIN
Otoyol ve çevre yolu bağlantıları nedeniyle hem şehir merkezine hem denize hem de okul, hastane, alışveriş merkezlerine yakınlığı da yabancı yatırımcıların Görece’ye olan ilgi nedenleri arasında yer aldı. Görece’de ayrıca 90 bin metrekarelik alanda kafe-restoran, pastane, açık spor alanları, golf alanları, eğlence lunapark gibi işletmeleri kapsayan günübirlik tesislerin kurulması için imar planı çalışmaları da sürüyor.

Loving wife hugging smiling husband with girl on shoulders. Portrait of a joyful family near the new house. Cropped photo

“HER ŞEY” VAR
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İnciraltı Kent Ormanı gibi rekreasyon alanının benzerini Görece’de yapılacak. 50 bin metrekareyi bulan Görece Doğal Yaşam ve Rekreasyon Alanında spor tesisi binası, yüzme havuzu, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, bisiklet-yürüyüş yolları ile açık sergi alanları yer alacak.

KONUM ÖZELLİKLERİ
Adnan Menderes Havalimanı’na 5 dakika
Alışveriş Merkezlerine 5 dakika
Hastanelere 5 dakika
Kolejlere 5 dakika
Aydın Çevre Yolu ve Çeşme otoban bağlantısına 5 dakika
Şehir Merkezi’ne 20 dakika
Mavi Bayraklı Plajlara 20 dakika

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like