Yeni Yıl Pazarı

“Çevre dostu”

Institut français İzmir, geleneksel düzenlediği Yeni Yıl Pazarı’nı bu yıl “çevre dostu” temasıyla gerçekleştirecek. 16-18 Aralık tarihleri arasındaki etkinlik, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye almak isteyenleri buluşturacak.

Yılbaşı öncesi gerçekleştirilecek etkinlikte 50 ayrı stand kurulacak.El işi birbirinden farklı hediye seçenekleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Ziyaretçileri; takılar, örgüler, seramik, mozaik eserler ve dekoratif yılbaşı süslerinin yanı sıra değişik lezzetler de bekliyor olacak.

Institut français Türkiye İzmir Müdürü José-Maria Queirós, standlardaki ürünlerin kabulünde çok titiz davrandıklarını söyledi. Queirós “Sergilenecek ürünlerimizin neredeyse hepsi el yapımı. Seçim aşamasında çevre dostu ürünlerin yer almasına da özellikle çok dikkat ettik. Yılbaşı öncesi keyifli vakit geçirerek, sevdiklerine hediye almak isteyen herkesi Yeni Yıl Pazarı’na bekliyoruz” dedi. Üç gün boyunca saat 13:00 – 20:00 arasında Covid19 tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe girişler serbest olacak.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like